10.8 C
Paşcani
miercuri, octombrie 5, 2022

Şedinţa pentru soarta RAGCL

- Advertisement -

Legislativul păşcănean se întruneşte, din nou, în şedinţă extraordinară, luni 10 iunie de la ora 10.00. Pe ordinea de zi se afla 4 proiecte de hotărâre. Primul dintre ele are în vedere aprobarea unui acord de parteneriat între municipalitate şi asociaţia ATOR Paşcani. Celelalte trei au ca obiect aprobarea bugetului şi organigramei ale regiei păşcănene de termoficare precum şi raportul adminiStratorilor pentru anul 2018.
Convocarea a fost făcută de primarul municipiului dar întâlnirea a fost solicitată de consilierul PMP sorin Olariu pentru a se discuta pe larg despre situaţia regiei păşcănene de termoficare. Discuţiile au avut loc în şedinţa de la sfârşitul săptămânii trecute. Atunci au fost amânate dezbaterile pe acesta temă pe motiv că au lipsit de la şedinţa directorii regiei.

Ordinea de zi

Proiect de HOTARARE privind aprobarea Acordului de Parteneriat între Municipiul Pașcani și Asociația Tineretului Ortodox Român – filiala Pașcani – initiator PANTAZI DUMITRU (Dezbatere)

Raportul administratorilor R.A.G.C.L. Pașcani privind situația economico-financiară pentru anul 2018 – raportori Administratori R.A.G.C.L. Pașcani

Proiect de HOTARARE privind aprobarea Bugetului de venituri și cheltuieli al R.A.G.C.L. Pașcani pentru anul 2019 – initiator PANTAZI DUMITRU (Dezbatere)

Proiect de HOTARARE privind aprobarea organigramei și a statului de funcții ale R.A.G.C.L. Pașcani, pentru anul 2019 – initiator PANTAZI DUMITRU (Dezbatere)

 

 

 

Urmărește știrile BitTV.Info și pe Google News

Alte articole

Adis1
Adis2
Adis3
Adis4
Adis5
previous arrow
next arrow