29.1 C
Paşcani
miercuri, iunie 23, 2021
29.1 C
Paşcani
miercuri, iunie 23, 2021

Colegiul Tehnic CF “Unirea” din Pascani a obtinut titlul de “Școala Antreprenorială a Anului 2019″

credius.ro
oferta.oceancredit.ro
creditprime.ro
horacredit.ro/
creditfix.ro
vivacredit.ro

Ultimele știri

Colegiul Tehnic CF “Unirea” din Pascani a obtinut titlul de “Școala Antreprenorială a Anului 2019” si va reprezenta Romania la competitia europeana, care va avea loc in luna octombrie la Helsinki. Premierea a avut loc la Ateneul din Iasi .

Școala Antreprenorială este o inițiativă de educație antreprenorială la nivel european, susținută de către Comisia Europeană și mediul de afaceri, care își propune dezvoltarea în unitățile de învățământ, la nivel național, regional și local, de strategii care să stimuleze, pe de o parte, educația antreprenorială la clasă și, pe de altă parte, abordarea antreprenorială în educație prin proiecte și inițiative ale școlilor în relație cu comunitatea locală pentru atragerea de resurse și facilitarea accesului elevilor la piața de muncă sau continuarea educației.

Mentionam ca, competiția națională “Școala Antreprenorială a Anului 2019” s-a  desfășurat în perioada 15 aprilie – 31 mai 2019, în cadrul programului european The Entrepreneurial School.

Ce părere ai?

Meteo

Paşcani
cer senin
29.1 ° C
30.2 °
28.8 °
65 %
1.9kmh
0 %
mie
27 °
joi
30 °
vin
32 °
sâm
24 °
Dum
24 °

INFOBIT - STIRILE ZILEI

OPINII

Un sistem putred, in care omul nu conteaza!

Urmăresc cu uimire șirul evenimentelor privitoare la copiii obligați să meargă pe jos, printre mașini, câțiva km zilnic, până la locația provizorie, după ce...

Politica si cadourile pentru copii

Festivitatile programate la Pascani pentru Ziua Nationala a Romaniei sunt blocate. Daca vineri nu se va intampla o minune, pe 1 Decembrie nu vor mai...

Administratie si politica, fara suflet

PSD Pașcani a uitat să facă politică în cei 8 ani de zile cât a fost la putere.  S-a văzut și la ședința în...

PULSUL ZILEI