4.4 C
Paşcani
vineri, martie 31, 2023

Primaria vrea sa toaleteze si copacii din curtile cetatenilor din suburbii

 

Administratia locala din Pascani intentioneaza sa-si extinda actiunile de toaletare, in suburbii. Sunt vizati nu doar copacii de pe marginea strazii ci si cei din curtile gospodariilor, care umbresc iluminatul  stradal sau creeaza probleme traficului rutier. Actiunea a fost anuntata de viceprimarul Cristian Ratoi, in cadrul conferintei saptamanale de presa.

In acelasi context primarul municipiului a facut apel la cetateni sa fie intelegatori si cooperanti si sa permita accesul muncitorilor in gospodarii, pentru toaletarea copacilor, acolo unde va fi cazul.

Lucrarile de toaletate vor continua si in cartierele din oras. De asemenea viceprimarul Ratoi a precizat ca se fac pregatiri pentru amenajarea spatiului verde de la Casa de Cultura pana la Posta. Gazonul va fi schimbat si va fi pusa o instalatie pentru udare, a mai spus edilul.

Mentionam ca Primaria Pascani a primit pana acum cateva amenzi de la Garda de Mediu pentru taierea abuziva a unor copaci. Constatarile au fost facute in urma reclamatiilor consilierului local Sorin Olariu.

Alte articole

Adis1
Adis2
Adis3
Adis4
Adis5
previous arrow
next arrow