13.6 C
Paşcani
duminică, iunie 4, 2023

Pentru o zi polițist! Elevii de la Clubul Copiilor în vizită la Poliția Pașcani

Elevii au acum ocazia să vadă cum e să fii doctor, avocat, judecător, inginer și tot felul de alte meserii. În cadrul acestei săptămâni, școlile participă la evenimentul denumit sugestiv Ziua Ștafetei – acum eu decid. O gașcă de liceeni au venit la sediul Poliției Pașcani pentru a vedea, pune întrebări și a se lămuri privind meseria de polițist, ușurându-le astfel decizia pentru a se hotărî ce o să facă pe viitor.

Mașinile de la Rutieră și câinele de urme de la Poliția Pașcani au fost astăzi punctul de atracție pentru elevii de la Liceul Tehnologic “Mihai Busuioc” și Clubul Copiilor care au venit să afle o parte din ce înseamnă meseria de polițist.

Emoționați, cei 8 elevi curioși au ascultat toate sfaturile venite de la oamenii legii dar și ce trebuie să facă pentru a deveni polițist, dar mai ales ce implică această meserie.

Pe elevi i-a atras și mașina de la Rutieră unde au aflat răspunsurile la întrebări legate de reguli de circulație, viteza maximă permisă pe drumurile publice, dar și cum funcționează radarul.

De asemenea și câinele polițist a fost prezentat elevilor și agentul a povestit ce cazuri au fost rezolvate cu ajutor lui.

Elevii de liceu au fost însoțiți de un profesor care îi îndrumă în astfel de activități și speră ca ziua de astăzi le face face decizia mai ușoară în privința carierei.

Amintim că Ziua ștafetei răspunde de cele mai multe ori la întrebarea „Ce vrei sa te faci cand vei fi mare?” oferind copiilor și tinerilor locul de muncă al adultilor, exersandu-si abilitatile in meseria pe care si-o doresc.

Materialul video în cadrul știrilor INFOBIT.

Alte articole

Adis1
Adis2
Adis3
Adis4
Adis5
previous arrow
next arrow