More

  Accident de muncă la Hîrlău. Un tânăr a murit strivit de un utilaj

  O tragedie a avut loc in cursul zilei de ieri, la Hirlau. Un angajat a murit dupa ce a fost strivit de un utilaj cu senile, condus de un coleg de-al sau. Nenorocirea s-a petrecut la groapa de gunoi din oras, unde cei doi munceau la sigilarea zonei, lucrare castigata de o firma de constructii din Iasi. Muncitorii au incercat sa ii acorde primul ajutor pana la sosirea salvatorilor. Din pacate, acesta a murit la spital.

  Accident de munca mortal ieri la Hirlau. Un tanar de 25 de ani, din localitatea Poiana Marului, comuna Ceplenita a fost strivit de un buldozer cu senile, la groapa de gunoi din oras, care efectua manevra de mers inapoi. Utilajul era condus de un coleg al victimei, in varsta de 57 de ani, ambii fiind angajati la o firma din Iasi.

  Nimeni nu stie cum de tanarul nu a auzit semnalele acustice ale utilajului. Muncitorii au incercat sa ii acorde primul ajutor pana la venirea salvatorilor.

  Tanarul a fost dus de urgenta in stop cardiorespirator la un spital din Iasi, insa din nefericire, s-a stins dupa ce a intrat in sala de operatie. Nu era casatorit si nu avea copii.

  Inspectoratul Teritorial de Munca Iasi a inceput o ancheta pentru a stabili in ce imprejurari s-a petrecut accidentul.

  De asemenea, purtatorul de cuvant al Inspectoratului de Politie Judetean Iasi, Adina Lupu, a precizat ca s-a deschis un dosar penal pentru ucidere din culpa.

  Mentionam  ca lucrarile de inchidere a gropii de gunoi de la Hirlau, declarata neconforma, au reinceput in vara acestui an, dupa ce au fost suspendate in anul 2014.

  Ce părere ai?

  Related Articles

  Propunere: Patru sensuri giratorii la ieșirea din Pașcani, sens unic în fața liceului Nicolae Iorga

  Propunere: Patru sensuri giratorii la ieșirea din Pașcani, sens unic în fața liceului Nicolae Iorga. //

  Întreruperi de apă în apropierea Pașcaniului

  Întreruperi de apă în apropierea Pașcaniului. //

  22.000 de români au cerut să fie păsuiţi de bănci în primele luni din 2021. Experţii atrag atenţia ce riscuri vin la pachet

  22.000 de români au cerut să fie păsuiţi de bănci în primele luni din 2021. Experţii atrag atenţia ce riscuri vin la pachet. //

  INFOBIT - STIRILE ZILEI

  PULSUL ZILEI

  Nu esti conectat la internet