Disperare intr-o familie din satul Contesti, comuna Valea-Seaca. Doi parinti sustin ca traiesc zi de zi cu spaima din cauza fiului lor in varsta de 23 ani. Ei acuza ca baiatul lor ii terorizeaza, ii lovesc, iar de frica, sunt nevoiti sa fuga de acasa si dorm pe la  rude. Aceasta situatie exista de cativa ani de zile, insa s-a agravat in ultimele doua-trei saptamani.

Tatal, Ioan Balau, in varsta de 51 de ani, sustine ca baiatul ii vinde aproape toate lucrurile de acasa prin sat pentru bauturi alcoolice. Ultima data ar fi vandut un animal din gospodarie, intr-un targ comunal.

Parintii au chemat de mai multe ori politistii pentru a aplana conflictul. Au depus in trecut si plangeri penale, dar pe care le-au retras, sustin autoritatile.

Asta deoarece, tatal spune ca ii nu vrea sa ii faca rau copilului sau, doar ca ii este frica pentru viata lui. Vrea sa fie ajutat pentru a-si duce fiul la un control psihiatric.

Purtatorul de cuvant al Inspectoratului de Politie Judeteana Iasi, Anca Vijiac, a precizat ca situatia este monitorizata de oamenii legii, in vederea luarii masurilor legale.

 

 

Slider