Ce este fericirea si cum o descoperim? Este intrebarea la care zeci de liceeni si profesori de la Colegiul Unirea din Pascani i-au cautat astazi raspunsul, provocati de o lansare de carte cu aceeasi tema. O fosta absolventa a scolii, Delia Serban, a adus in fata publicului lucrarea sa, intitulata, „Mindfulness – Descopera fericirea din interior”.

In deschiderea evenimentului, tinerii din Clubul de dezbateri „Narnia”, coordonat de directoarea scolii, Daniela Orasanu, au tinut o lectie despre ce inseamna fericirea si de unde o procuram, cu argumente pro si contra ideii ca aceasta vine din interior.

 

Apoi, a avut loc prezentarea cartii de Delia Serban, tanara care a decis sa se intoarca pentru cateva ore in scoala care i-a indrumat pasii in viata.

La final, autoarea a impartit publicului cateva zeci de carti cu autografe .

 

Mentionam ca Delia Serban este nascuta in Pascani, dar locuieste in Londra de mai multi ani. Cartea lansata de ea, se vrea sa fie un ghid pentru descoperirea interioara a fiintei, un echilibru intre interior si exterior, o vindecare launtrica a fiecaruia.

 

RAGCL Pascani a cerut intrarea in insolventa, din cauza datoriilor. Ce ar trebui sa se intample cu transportul in comun?
 • Sa fie externalizat / dat in administrare unei societati private de transport 47%, 248 votes
  248 votes 47%
  248 votes - 47% of all votes
 • Sa ramana la RAGCL 21%, 110 votes
  110 votes 21%
  110 votes - 21% of all votes
 • Sa fie preluat de o noua societate comerciala, in subordinea Consiliului Local 17%, 90 votes
  90 votes 17%
  90 votes - 17% of all votes
 • Sa fie preluat de o societate comerciala functionala deja, aflata in subordinea Consiliului Local - ex. CLP Ecosalubritate SA Pascani 14%, 75 votes
  75 votes 14%
  75 votes - 14% of all votes
Total Votes: 523
iunie 6, 2019 - iulie 6, 2019
Voting is closed
Slider