Ce este fericirea si cum o descoperim? Este intrebarea la care zeci de liceeni si profesori de la Colegiul Unirea din Pascani i-au cautat astazi raspunsul, provocati de o lansare de carte cu aceeasi tema. O fosta absolventa a scolii, Delia Serban, a adus in fata publicului lucrarea sa, intitulata, „Mindfulness – Descopera fericirea din interior”.

In deschiderea evenimentului, tinerii din Clubul de dezbateri „Narnia”, coordonat de directoarea scolii, Daniela Orasanu, au tinut o lectie despre ce inseamna fericirea si de unde o procuram, cu argumente pro si contra ideii ca aceasta vine din interior.

 

Apoi, a avut loc prezentarea cartii de Delia Serban, tanara care a decis sa se intoarca pentru cateva ore in scoala care i-a indrumat pasii in viata.

La final, autoarea a impartit publicului cateva zeci de carti cu autografe .

 

Mentionam ca Delia Serban este nascuta in Pascani, dar locuieste in Londra de mai multi ani. Cartea lansata de ea, se vrea sa fie un ghid pentru descoperirea interioara a fiintei, un echilibru intre interior si exterior, o vindecare launtrica a fiecaruia.

 

Slider


loading...
previous arrow
next arrow
Slider