More

  Negocieri salariale la RAGCL Paşcani

  Regia locală de termoficare se pregăteşte de negocieri salariale. În luna decembrie expira contractul colectiv de muncă şi trebuie încheiat altul, cu sindicatul, pentru anul viitor.
  În acest sens conducerea regiei a desemnat o comisie de negociere formată din directorul general Gelu Nedelcu, directorul tehnic Sorin Nacuta, şi şefii de la resurse Umane şi Contabilitate, Discuţiile cu sindicatul vor începe de săptămâna viitoare.
  Reprezentanţii regiei spun că salariile nete ale angajaţilor nu vor scădea ci vor fi majorate salariile vrute şi cele minime conform măsurilor impuse de Guvern.

  De asemenea se caută soluţii pentru stimularea financiară a muncitorilor care sunt căutaţi, cum ar fi de exemplu sudorii. Regia încearcă de câteva luni de zile personal specializat pentru executarea unor lucrări dar nu reuşeşte să angajeze.
  Menţionăm că RAGCL Paşcani are în prezent 89 de salariaţi. O parte din cei de la termie ar urma să fie recalificati şi transferaţi în alte servicii după închiderea unei centrale termice.

  Ce părere ai?

  Related Articles

  BIBLIOTECA MUNICIPALĂ PAȘCANI, VICTIMA NEPĂSĂRII ȘI A UNOR INTERESE

  Biblioteca Municipală ”Leonard Gavriliu” Pașcani se confruntă cu probleme fără precedent. Un cabinet de avocatură pretinde că trebuie să aibă acces fix prin Secția...

  Garaje construite ilegal pe stradă. Primarul a cerut să fie dărâmate. Când vor fi aplicate aceleași măsuri și la magazinele edilului, extinse pe terenurile...

  La câteva zile după ce edilul municipiului Pașcani a spus ca are alte priorități decat construcțiile ilegale de pe domeniul public si ca va face ordine peste câțiva ani de zile, trei proprietari de garaje au fost somați sa le dărâme pe motiv ca au fost construite fix pe strada. Terenurile au fost ocupate fără contract si fără aprobarea Primăriei iar constructiile au fost ridicate fără autorizațiile necesare, pe strada Zimbrului. Atât de bine încât au blocat capătul străzii si accesul spre parcarea de la blocul Crizantema. //

  Noi angajări la Primăria Pașcani. Post vacant în cadrul Serviciului Administraţia Pieţelor

  Noi angajări la Primăria Pașcani. Post vacant în cadrul Serviciului Administraţia Pieţelor. //

  INFOBIT - STIRILE ZILEI

  PULSUL ZILEI

  Nu esti conectat la internet