16.3 C
Paşcani
luni, mai 29, 2023

Negocieri salariale la RAGCL Paşcani

Regia locală de termoficare se pregăteşte de negocieri salariale. În luna decembrie expira contractul colectiv de muncă şi trebuie încheiat altul, cu sindicatul, pentru anul viitor.
În acest sens conducerea regiei a desemnat o comisie de negociere formată din directorul general Gelu Nedelcu, directorul tehnic Sorin Nacuta, şi şefii de la resurse Umane şi Contabilitate, Discuţiile cu sindicatul vor începe de săptămâna viitoare.
Reprezentanţii regiei spun că salariile nete ale angajaţilor nu vor scădea ci vor fi majorate salariile vrute şi cele minime conform măsurilor impuse de Guvern.

De asemenea se caută soluţii pentru stimularea financiară a muncitorilor care sunt căutaţi, cum ar fi de exemplu sudorii. Regia încearcă de câteva luni de zile personal specializat pentru executarea unor lucrări dar nu reuşeşte să angajeze.
Menţionăm că RAGCL Paşcani are în prezent 89 de salariaţi. O parte din cei de la termie ar urma să fie recalificati şi transferaţi în alte servicii după închiderea unei centrale termice.

Alte articole

Programul activităților de Ziua Copilului, la Pașcani

Administratia locala din municipiul Pascani a publicat pe pagina...

Dezbatere privind regulamentul pentru taxa de salubritate, la Pașcani – DOC

Dezbatere publica la Pascani pentru modificari la regulamentul privind...

Viceprimarul Pașcaniului a rămas fără Gospodăria Comunală

Viceprimarul municipiului Pașcani a rămas fără cel mai important...

Ziua Eroilor comemorată la Hârlău – FOTO

Ziua Eroilor a fost comemorata de autoritatile locale din...
Adis1
Adis2
Adis3
Adis4
Adis5
previous arrow
next arrow