11.3 C
Paşcani
joi, octombrie 28, 2021

Negocieri salariale la RAGCL Paşcani

Regia locală de termoficare se pregăteşte de negocieri salariale. În luna decembrie expira contractul colectiv de muncă şi trebuie încheiat altul, cu sindicatul, pentru anul viitor.
În acest sens conducerea regiei a desemnat o comisie de negociere formată din directorul general Gelu Nedelcu, directorul tehnic Sorin Nacuta, şi şefii de la resurse Umane şi Contabilitate, Discuţiile cu sindicatul vor începe de săptămâna viitoare.
Reprezentanţii regiei spun că salariile nete ale angajaţilor nu vor scădea ci vor fi majorate salariile vrute şi cele minime conform măsurilor impuse de Guvern.

De asemenea se caută soluţii pentru stimularea financiară a muncitorilor care sunt căutaţi, cum ar fi de exemplu sudorii. Regia încearcă de câteva luni de zile personal specializat pentru executarea unor lucrări dar nu reuşeşte să angajeze.
Menţionăm că RAGCL Paşcani are în prezent 89 de salariaţi. O parte din cei de la termie ar urma să fie recalificati şi transferaţi în alte servicii după închiderea unei centrale termice.

DE LA ACELAȘI AUTOR

Primarul si consilierii PNL-Pro Romania, reclamati la DNA pentru abuz in serviciu

Primarul municipiului Pascani si consilierii locali din PNL si Pro Romania au fost reclamati la DNA si...

Sedinta pentru rectificari bugetare si modernizarea  unor strazi

Legislativul pascanean este convocat in sedinta ordinara, pe 28 octombrie de la ora 09.00. Pe ordinea de...

Bataie de joc la adresa unor societati comerciale. Conditii si probleme in plus pentru obtinerea acordului de functionare

Situatie confuza la Primaria Pascani privind eliberarea Acordului de Functionare pentru unele societati care isi desfasoara activitatea...

Pascaniul cauta teren pentru o noua cresa. Primarul a propus sa fie construita pe terenul alocat pentru doua blocuri ANL

Administratia locala din Pascani vrea sa construiasca o noua cresa, dar nu stie unde. Investitia ar urma...

METEO

ALTE ȘTIRI

INFOBIT - STIRILE ZILEI

OPINII

Să fim oameni, nu roboți!

Uitați-vă cu atenție în jurul vostru! În fiecare scară de bloc, pe orice stradă din suburbii este...

PULSUL ZILEI