18.7 C
Paşcani
joi, august 11, 2022

Mașini noi la Poliția Locală și Asistență Socială Pașcani

Poliția Locală Pașcani și Serviciul Comunitar de Asistență Socială și Autoritate Tutelară vor avea câte o mașină nouă, cel mai probabil, spre sfârșitul acestei veri. Săptămâna trecută, municipalitatea a demarat procedurile pentru cumpărare, pe Sistemul Electronic de Achiziții Publice. Pentru fiecare autoturism, prețul estimat este de puțin peste 63.000 de lei.

În ceea ce privește vehiculul ce va intră în dotarea Serviciului de Poliție Locală, acesta trebuie să fie dotat cu rampă de avertizare optico-acustică și inscripționat. Pentru Asistență Socială, va fi un autoturism de transport persoane.

Cele două mașini trebuie să fie noi, cu dată de fabricație nu mai târziu de anul trecut.

Data limita de depunere a ofertelor este 31 iulie a.c., iar criteriul de atribuire va fi „prețul cel mai scăzut”.

Noi dotări pentru polițiștii locali vor sosi în circa două săptămâni. Este vorba despre camere video portabile, ce vor fi purtate pe uniformă, la fel ca și polițiștii naționali. Municipalitatea a cumpărat 28 de înregistratoare video de tip body-cam, iar firma care va livra produsele este din Pitești. Valoarea investiție estimată pe SEAP este de circa 66.600 de lei.

În viitorul apropiat, ar urma să fie cumpărate și elemente pentru uniforma oamenilor legii din subordinea Primăriei.

De precizat este faptul că la Pașcani sunt 28 de polițiști locali, iar serviciul are în dotare două mașini, fabricate în 2009 și 2012.

Urmărește știrile BitTV.Info și pe Google News

Alte articole

Adis1
Adis2
Adis3
Adis4
Adis5
previous arrow
next arrow