20.5 C
Paşcani
marți, august 16, 2022

Moarte suspectă a unui localnic din Valea Seacă. Autoritățile anchetează cazul

Moarte suspectă în cazul unui bărbat în vârstă de 45 de ani din comuna Valea Seacă. Localnicului i s-a făcut rău în cursul zilei de marți, 3 mai, în timp ce se afla la lucru prin localitate. El a fost adus cu ambulanța la Compartimentul de Primiri Urgențe din cadrul Spitalului Municipal Pașcani, cu simptome de intoxicație, iar medicii nu au reușit să îi salveze viața.

Așa cum prevăd procedurile, a fost întocmit un dosar de cercetare penală pentru moarte suspectă și s-a dispus efectuarea necropsiei. În urma acestei investigațiilor, autoritățile vor stabili cu exactitate ce i-a produs moartea localnicului. Potrivit unor surse neoficiale, ar fi vorba de o intoxicație cu alcool etilic.

Coincidență sau nu, cu o zi înainte un alt bărbat din același sat, de aproape aceeași vârstă și care locuiește în apropiere de cel decedat, s-a stins și el din viață. Rudele unuia dintre ei spun că așteaptă rezultatul autorităților pentru a-și da seama ce s-a întâmplat cu cei doi și dacă este vreun factor comun care a dus la moartea fulgerătoare a celor doi vecini.

Localnicii, însă, spun că cei doi erau cunoscuți că persoane care făceau abuz de alcool, iar unul dintre ei, ar fi consumat chiar și spirt medicinal.

Rămâne de văzut ce s-a întâmplat cu exactitate, după ce autoritățile vor stabili cauza decesului bărbatului ajuns la spital.

Urmărește știrile BitTV.Info și pe Google News

Alte articole

Adis1
Adis2
Adis3
Adis4
Adis5
previous arrow
next arrow