Chiar dacă în ultimii ani adminsitratia păşcăneana a făcut investiţii importante în asfaltarea unor străzi, cetatenii mai ales şoferii sunt tot mai nemulţumiţi din cauza gropilor din carosabil apărute după topirea zăpezilor.

De exemplu strada Grădiniţei, intens circulată, este plină de găuri, une chiar periculoase. Din acest motiv se circulă cu dificultate. Este drum naţional dar administraţia locală l-a solicitat în administrare acum câţiva ani de zile. De atunci a rămas neasfaltat şi în continuă degradare.
Reprezentanţii Primăriei spun că problema nu va fi rezolvată prea curând. În acest an ar urma să fie făcute proiectele necesare iar anul viitor să fie asfaltata, dacă vor fi găsiţi bani. Până atunci gropile vor fi plombate, dar la primavara.

Gropi sunt şi în alte zone ale municipiului iar unele străzi din suburbii sunt impracticabile după topirea zăpezilor. Primăria anunţa că ele urmează să fie reparate sau balastate dar după ce se va încălzi vremea.

Între timp o groapă de pe un trotuar cu pavele al străzii Moldovei a devenit sigla unui grup de cetateni,  pe o reţea de socializare,  intitulat ”Comuna Pascani – locul unde nu se întâmplă nimic”. Fotografia a fost făcută în primăvara anului 2017 dar groapa este şi acum, tot mai mare şi mai incomodă pentru trecători.

Slider


loading...
previous arrow
next arrow
Slider