Zeci de strazi din orasul Targu Frumos vor intra la asfaltare din aceasta primavara, cu bani din bugetul local, guvernamental dar si cu fonduri europene. Primarul, Ionel Vatamanu, a precizat ca din aceasta primavara vor incepe lucrarile pe zeci de tronsoane din oras.

In procedura de licitatie se afla modernizarea strazii George Cosbuc. Investitia in valoarea de circa 600.000 de lei se va derula cu fonduri europene prin Grupul de Actiune Locala Iasi Sud-Vest, din care orasul face parte.

Circa 7 milioane de lei, bani obtinuti prin Programul National de Dezvoltare Locala, de la MDRAP, vor fi investiti in asfaltarea a 21 de strazi. A fost pregatit terenul, iar cum va da caldura se va lucra la asfaltare. Strazile care sunt prinse in program sunt urmatoarele:

 

Din bugetul local, administratia locala urmeaza sa asfalteze strada Jora, o investitie estimata la circa 790.000 de lei.

Primarul orasului Ionel Vatamanu face apel la intelegerea si rabdarea cetatenilor, deoarece modernizarea porneste din centrul localitatii spre periferie.

Mentionam ca administratia locala a intocmit un proiect si pentru asfaltarea strazilor Adancata si Lunca Bahluiet, care va intra in faza de evaluare in luna aprilie la Agentia pentru Dezvoltare Regionala Nord-Est.

 

 

Slider


loading...
previous arrow
next arrow
Slider