A treia zi de proteste la Spitalul de Urgenţe din Paşcani, fără nici un rezultat. Salariaţii au ieşit în fata unităţii pentru în semn de protest faţă de măsurile de diminuare a sporurilor cu 50% pentru orele suplimentare, la asistenţii medicali în infirmiere.

Lidera de sindicat, Mirela Ungureanu, a precizat că în urma discuţiilor de astăzi cu managerul Costică Panzaru se caută soluţii pentru că salariile pentru luna ianuarie să fie achitate integral.

Protestele vor continua până când conducerea spitalului va renunţa la măsura de tăiere a orelor suplimentare, spun sindicaliştii. Ei solicita şi ajutorul edilului dar şi al consilierilor locali, pentru rezolvarea acestui conflict.

De cealaltă parte primarul municipiului spune că nu se poate amesteca în grilele salariale ale Spitalului de Urgenţă din Paşcani dar cere managerului să le analizeze, din nou, pentru a nu fi nemulţumiri. Dumitru Pantazi recomanda prudentă în administrarea bugetelor şi atrage atenţia că sporurile nu pot depăşi 30% din fondul de salarii.

Slider


loading...
previous arrow
next arrow
Slider