-0.4 C
Paşcani
sâmbătă, ianuarie 28, 2023

Încă doua autobuze second hand. Anul trecut nu erau bune

Operatorul local de transport public  intentioneaza sa achiziționeze încă doua autobuze second. Conducerea unității a trimis Primăriei si Consiliului Local o solicitare pentru obținerea aprobării de a demara procedurile de achiziție. Este vorba despre un autobuz marca Setra din anul 2002, la prețul de 14 700 lei si un autobuz marca Volvo fabricat in anul 2005. Prețurile sunt fără TVA iar norma de poluare este Euro 3. Mașinile aparțin fostului operator de transport public local, RAGCL Pașcani, scoase la licitație de lichidator după ce unitatea a intrat in faliment.

Noul director al societatii, Dumitru Chiuariu a motivat ca CLP Ecoserv SRL are nevoie de autobuze in vedere efectuării unor curse ocazionale pentru obținerea unor venituri in plus si ca a avut numeroase solicitări in ultima perioada.

Menționăm ca operatorul local de transport public local are in dotare 5 autobuze second -hand achizitionate in rate, in anul 2000, cu aprobarea Consiliului Local. Fosta administrație a motivat ca nu are bani pentru cumpărarea de autobuze noi.
La acea vreme actualul primar si ceilalți consilieri din opoziție au criticat vehement acesta decizie, argumentând ca pășcănenii merita condiții mai bune de transport, autobuze noi, chiar electrice. Rămâne de văzut dacă “exigentele de atunci” vor fi păstrate sau vor fi adaptate la situația financiară a societății.

Adresa nr. 782 din 20.08.2021-SC CLP ECOSERV SRL Pascani

 

Alte articole

Adis1
Adis2
Adis3
Adis4
Adis5
previous arrow
next arrow