0.2 C
Paşcani
sâmbătă, ianuarie 28, 2023

Noi sensuri unice în municipiul Pașcani

Administrația locală a municipiului analizează posibilitatea amenajării a noi sensuri unice pe străzile orașului. In ședința Comisiei de Ciruclatie care a avut loc la sfârșitul săptămânii trecute a fost pusă in discuție o cerere in acest sens. Este vorba despre amenajarea unui sens unic cu intrare pe strada Izvoarelor, prin fata Liceului Miron Costin și ieșirea pe strada Mihai Eminescu spre Biserica Sfântă Vineri.

 


Propunerea, a primit aviz negativ in cadrul ședinței de vineri, dar urmează sa fie făcută o vizita in teren pentru a fi găsită cea mai buna soluție. 

Edilul municipiului, Marius Pintilie, a explicat in conferință săptămânală de presa ca măsurile sunt necesare pentru amenajarea unor noi locuri de parcare pe un sens de mers in zonele in care se vor face aceste schimbări rutiere. 

In aceeași ședința a comisiei, s-a mai discutat si despre reorganizarea circulației in incinta pieții gării, unde ar urma sa fie făcute patru benzi. 

Membrii comisiei au aprobat si acordarea unui aviz pentru Planul Urbanistic Zonal pentru construire locuinte, birouri, spatii comerciale si imprejmuire pe strada Gavril Gheorghiu.

De precizat este faptul ca in cadrul ședinței de vineri au fost șase petiții pe ordinea de zi, la care au mai fost trei solicitări suplimentare. 

Alte articole

Adis1
Adis2
Adis3
Adis4
Adis5
previous arrow
next arrow