4.4 C
Paşcani
vineri, martie 31, 2023

VIDEO – Cupa Vikingilor, pe stadionul municipal. Centura a rămas la Pașcani

Sâmbătă, 21 august, a avut loc la Pașcani primul turneu de kick boxing din municipiu. Clubul K1 Vikings Gym a organizat Cupa Vikingilor pe stadionul municipal, eveniment transmis live de televiziune BIT TV, pe canalul de Facebook.

 


Au participat 170 de sportivi de la 17 cluburi din țară. Între orele 11-17 au avut loc meciurile de copii, iar in urma confruntărilor, locul I a fost câștigat chiar de clubul organizator. Locul II a fost ocupat de Legend Iași, iar locul III de Scorpions Vaslui. 

Pe seara au fost 20 de meciuri cu seniorii, iar cel mai important a fost câștigat de Cristian Gălușca, care a obtinut centura la categoria -62 kg, Gold Division. A luptat împotriva unui jucător de la Brăila. 

Pentru Cristian urmează o alta competiție importanta și anume, o prima participare la o gala profesionista, ce va avea loc pe 27 august, in orașul Brosteni din județul Suceava. 

La turneu au participat aproape doua sute de spectatori, iar 10% din valoarea biletelor vândute vor ajunge la un caz social, au anunțat organizatorii. 

 

 

Filmare integrala aici.

Alte articole

Adis1
Adis2
Adis3
Adis4
Adis5
previous arrow
next arrow