1.9 C
Paşcani
luni, ianuarie 30, 2023

De trei luni, conducerea PNL ascunde plângerile mai multor deputați care susțin că Silviu Mănăstire i-a amenințat, la o masă în oraș, că le face dosare cu serviciul secret al MAI. Povestește chiar inițiatorul petrecerii

Incidentul s-a produs la finalul lunii octombrie, la un restaurant din Capitală, la ziua de naștere a deputatului PNL de Iași Sorin Năcuță. El spune că secretarul general adjunct al PNL, Silviu Mănăstire, era „băut”. Năcuță afirmă că a văzut un incident unde mai mulți colegi i-au spus că fostul realizator TV i-a amenințat.

Rugat de Libertatea să comenteze, Silviu Mănăstire a spus că e „o invenție”. Un alt deputat PNL prezent, Cristina Burciu, din Cluj, povestește ce s-a întâmplat în afara restaurantului: „M-am simțit umilită de Mănăstire, așa m-am simțit”.

Sorin Năcuță, deputat PNL de Iași, și-a sărbătorit ziua de naștere la un local din București la finalul lunii octombrie. Năcuță spune că l-a văzut apărând pe Silviu Mănăstire, „pe care nu-l invitasem”. „Venise pentru o discuție cu ministrul energiei, Virgil Popescu, așa am înțeles”, spune Năcuță.  Aproximativ 20 de deputați PNL, femei și bărbați, erau în restaurant. Mănăstire s-a așezat la altă masă, lângă ministrul Popescu și alături de alți liberali.  „La un moment dat, am văzut că între unii colegi și domnul Mănăstire au apărut discuții mai aprinse, se ridica tonul și abia atunci am întrebat ce se întâmplă. Au început să-mi explice colegii că i-a luat pe fiecare în parte, pe rând, cu fel de fel de ironii și la unii chiar le spunea de dosare, că ar avea niște dosare despre dânșii”, rememorează Năcuță pentru Libertatea.

Continuarea pe Libertatea 

Alte articole

Adis1
Adis2
Adis3
Adis4
Adis5
previous arrow
next arrow