-0.9 C
Paşcani
sâmbătă, ianuarie 28, 2023

Accidentul cu cei trei tineri răniți de la Ruginoasa a fost transmis live pe Facebook – VIDEO

Accidentul rutier cu trei victime de la sfârșitul săptămânii trecute, ce a avut între Ruginoasa și Heleșteni, a fost transmis live pe Facebook. Filmarea a fost făcută de pasagerul din dreapta, iar pe imagini se vede și tânărul care conducea mașina, deși fără permis auto. Vă atenționăm că urmează imagini cu un puternic impact emoțional.

Muzica se auzea tare în mașină, iar tinerii păreau să se bucure de plimbare. În online, alți câțiva prieteni îi salutau în timp real. La un moment dat se aud atenționări și are loc momentul impactului: mașina s-a izbit de un capăt de pod. Telefonul mai rămâne deschis încă aproape două minute timp în care se aud vocile celor răniți.

Trei tineri, dintre care un minor de 14 ani, au ajuns grav răniți la Compartimentul de Primiri Urgențe din Pașcani, iar apoi au fost transferați la Iași cu răni la față, dar și diferite fracturi.

Bărbatul în vârstă de 26 de ani care conducea mașina nu avea permis auto. El nu a putut fi testat alcoolscopic la fața locului, motiv pentru care au fost recoltate probe biologice de sânge.

După isprava lor, tinerii s-au ales cu multe zile de spitalizare. Ba chiar mai mult, a fost deschis un dosar de cercetare penală pentru vătămare corporală din culpă și conducere fără permis.

Alte articole

Adis1
Adis2
Adis3
Adis4
Adis5
previous arrow
next arrow