More

  Dans si muzica, la “Curcubeul Artelor”. Trofeele festivalului castigate de Trubadurii Band si Ansamblul Rapsozii Siretului

  Sute de copii talentati au urcat in acest week-end pe scena Casei de Cultura “Mihail Sadoveanu” din Pascani, la Festivalul “Curcubeul Artelor”, cea de-a patra editie. Concursul s-a desfasurat pe doua mari sectiuni, interpretare muzicala si dans, timp de doua zile. Juriul, format din specialisti in domeniu, i-au desemnat castigatori pe Trubadurii Band la prima sectiune si Ansamblul “Rapsozii Siretului”, la cea de-a doua.

   

  Solisti, fanfare si formatii instrumentale, muzica folk, grupuri de muzica populara si usoara au evoluat sambata si duminica in cadrul Festivalului “Curcubeul Artelor, de la Casa de Cultura “Mihail Sadoveanu” din Pascani. Concursul a inceput de dimineata, cu emotii pentru zecii de copii veniti din judetele Iasi si Neamt. 

   

  Sala a fost arhiplina. Au venit parintii, profesorii, bunicii sau prietenii celor care au concurat, pentru a-i sustine. Ansamblurile scolilor din imprejurimi au aratat ca fac performanta si ca muncesc de zori pentru coregrafii.

   

  Dupa doua zile de concurs, au fost desemnati si castigatorii. Trofeul concursului la muzica a mers la Trubadurii Band, iar cel de la dans, la Ansamblul Rapsozii Siretului.

   

  Gala cand vor fi premiati castigatorii, dar si cei care au ocupat locurile I, II, III sau mentiune va avea loc la inceputul lunii decembrie. Vor primi diplome si premii in bani.

   

  Mentionam ca din juriu au facut parte persoane de specialitate, de la Universitatea de Arte “George Enescu”, de la Colegiul de Arta “Octav Bancila” din Iasi, din partea Inspectoratului Scolar Judetean Iasi si arbitrii de dans sportiv.

  Ce părere ai?

  Related Articles

  Prețurile pentru serviciile funerare ale morților de COVID-19 ar putea exploda! Lucrătorii din domeniu se tem să-i îmbrace pe decedați: „Va fi o nenorocire”

  Prețurile pentru serviciile funerare ale morților de COVID-19 ar putea exploda! Lucrătorii din domeniu se tem să-i îmbrace pe decedați: „Va fi o nenorocire”. //

  Din 13 aprilie se deschide un nou flux de vaccinare la Pașcani. Situația în ultimele 24 de ore în Iași

  Începând cu data de 13 aprilie vor fi deschise fluxuri suplimentare în centre existente: 4 în Mun. Iași, 1 în Pașcani, 1 în Podu Iloaiei. //

  Când am putea renunța la purtarea măștii în spațiile publice. Anunțul prim-ministrului Cîțu

  Prim-ministrul Florin Cîțu a anunțat vineri că românii ar putea renunța la purtarea măștii în spații publice în momentul în care se atinge pragul de 10 milioane de persoane imunizate. //

  INFOBIT - STIRILE ZILEI

  PULSUL ZILEI

  Nu esti conectat la internet