More

  Cupa 1 Decembrie la șah. Cupa 1 Decembrie la șah. Vezi cine a câștigat

  Se pare că prichindeilor a început să le placă șahul. Acest fapt o dovedeșe numărul din ce în ce mai mare a participanților la competițiile de gen chiar dacă premiile momentan sunt mici. Pe parcursul zilei de duminică, zeci de copii și adolescenți au spus prezent la Cupa 1 Decembrie a Pașcaniului. După câteva ore de joc, după amiază a avut loc premierea unde cei mai buni au primit cupe, medalii și dulciuri.

  Peste 50 de participanți la Cupa 1 Decembrie la șah. Evenimentul s-a desfășurat duminică, 26 noiembrie, de la primele ore ale dimineții când fiecare participant și-a aflat adversarul. Cu câteva mutări bine stabilite pe tabla de șah, cei mai buni au ajuns până în finală.

  Participanții din cele patru grupe, sub 8, 10, 12, 16 ani au venit și de la Iași, Suceava, Piatra Neamț, Roman și Hălăucești, fiind declarat de organizatori cel mai bun eveniment de șah de până acum.

  De față cu familia și susținătorii au fost înmânate premiile. S-au oferit premii de participare, dar și pentru cei mai buni clasați pe podium, la fiecare categorie.

  Evenimentul organizat de Clubul Sportiv Pașcani și susținut de administrația locală a avut și în acest succes, iar Bogdan Mandric spune că numărul copiilor care joacă șah și participă la competiții este de la an la an mai mare.

  Înmânarea premiilor a fost făcută de viceprimărița Municipiului Gabriela Nedelcu care a felicitat părinții și copii pentru participare și pentru că sunt dornici de cunoaștere.

  Menționăm că în această perioadă au loc mai multe evenimente sportive organziate de CSM Pașcani. La sfârșitul lunii va avea loc Cupa 1 Decembrie la tenis de masă și de câmp. Pe 9 decembrie va avea loc Cupa Moș Nicolae la handbal iar pe 10 Cupa Moș Nicolae la fotbal.

  Premiile au fost acordate – categoria U8 
   
  locul I Tatarusanu Eric 5 puncte Pascani 
  locul II Rusu Adelin 4 puncte Roman 
  locul III Ignat Andrei Daniel 4 puncte Iasi 
  locul IV Dandu David 3 puncte Piatra Neamt 
  locul V Ciobanu Stefan 3 puncte Pascani 
   
  categoria U10
   
  locul I Cotet George 4.5 puncte Pascani 
  locul II Nita Andrei-Ioan 4 puncte Pascani 
  locul III Berigoi Any-Mary 3.5 puncte Pascani 
  locul IV Nechita Iulius Cezar 3 puncte Cotnari 
  locul V Stancu Iustin Luca 3 puncte Iasi
   
  categoria U12
   
  locul I Rangu Daniel 4.5 puncte Pascani 
  locul II Mutu Alexandra 4 puncte Piatra Neamt 
  locul III  Nastase Gabriel 3 puncte Pascani 
  locul IV Cozan Matia 2.5 puncte Cotnari 
  locul V Vatamanu Matei 2.5 puncte Pascani  
   
  categoria U16 
   
  locul I Budeanu  Andrei 4 puncte Cotnari 
  locul II  Cojocaru Vlad Gabriel 4 puncte Pascani 
  locul III Pirlea Ruben 4 puncte Pascani 
  locul IV Costache Darius 3.5 puncte Roman
  locul V Cozma Elisa 3.5 puncte Roman
   
  Arbitrajul a fost asigurat de dl. Bradateanu Corneliu,dl. Cozan Francisc, Sava Bogdan, Nita Vasile si Turcu Vasile.

  Ce părere ai?

  Related Articles

  Tânăr de 18 ani arestat pentru complicitate în dosarul de furt calificat cu o pagubă de 180.000 de lei

  La data de 12 aprilie a.c., poliţiştii din cadrul Serviciului de Investigaţii Criminale Iaşi au efectuat o percheziţie domiciliară, pe raza comunei Moţca, în...

  Un magazin al primarului Pașcaniului a fost spart marți seara – VIDEO

  Unul dintre magazinele primarului municipiului Pascani a fost spart marti, 13 martie, imediat dupa lasarea intunericului. Este vorba despre locatia de pe strada Stefan cel Mare, din centrul orasului. Un tanar in varsta de 30 de ani, care ar fi fost baut, a spart geamul de la intrare si a luat mai multe bunuri din unitate.  //

  Cresc preţurile, scad salariile. În topul scumpirilor se află tocmai produsele pe care românii le consumă mai ales acum, în post

  Cresc preţurile, scad salariile. În topul scumpirilor se află tocmai produsele pe care românii le consumă mai ales acum, în post. //

  INFOBIT - STIRILE ZILEI

  PULSUL ZILEI

  Nu esti conectat la internet