More

  Donație importantă făcută de prichindeii de la Hîrlău

  Prichindeii de la grădinițele din Hîrlău sunt învățați de la vârste fragede să doneze, să facă bine și fie alături de copiii care provin din familii devaforizate sau sunt singuri. O campanie frumoasă s-a desfășurat zilele trecut când au fost donate sute de kg de mere, pere, nuci, cartofi, ceapă, varză sau morcovi. Nu au lipsit nici borcanele cu bunătățuri pentru iarnă, de la delicioasele dulcețuri până la gustoasa zacuscă.

  “Am adus mai multe sacose cu legume și fructe! Trebuie să fim buni și să dăm și celui de lângă noi, care nu are!” spune un prichindel de câțiva ani de la grădinița din Hîrlău care s-a implicat și el în campania – Donează, fii mai bun! 

  Cu bucurie micuții au pregătit și un mic program artistic.

  Directorii celor două Grădinițe din Hîrlău, cu program normal și cu program prelungit, Filiomon Georgiana și Didina Curcă, au implicat elevii în campania de donare fructe și legume. Având un parteneriat de mai mulți ani cu Centrul de plasament din Scobinți, bunurile au fost dăruite acolo.

  Filip și Antonia sunt doi dintre prichindeii implicați în campanie. Ei au adus de acasă portocale, banane și ceapă pentru a fi date la Centrul din Scobinți.

  Și pentru că au vrut să-i cunoască personal pe copiii de la centru, prichindeii au mers și ei, loc unde s-au împrietenit, s-au jucat și au degustat bunătățurile.

  De asemenea, copiii au primit și câte un îngeraș făcut din hârtie.

  Directorul Centrului, Gheorghe Simina mulțumește fiecăruia în parte pentru gestul ce l-au făcut și speră la o prietenie lungă și frumoasă.

  Menționăm că sute de kg de legume și fructe alături de bunătățile făcute din acestea au fost adunate în câteva zile de prichindeii de la Grădinița cu Program Prelungit din Hărlău și dăruite. Campania face parte din evenimentul național Săptămâna legumelor și fructelor donate.

  Ce părere ai?

  Related Articles

  Tânăr de 18 ani arestat pentru complicitate în dosarul de furt calificat cu o pagubă de 180.000 de lei

  La data de 12 aprilie a.c., poliţiştii din cadrul Serviciului de Investigaţii Criminale Iaşi au efectuat o percheziţie domiciliară, pe raza comunei Moţca, în...

  Un magazin al primarului Pașcaniului a fost spart marți seara – VIDEO

  Unul dintre magazinele primarului municipiului Pascani a fost spart marti, 13 martie, imediat dupa lasarea intunericului. Este vorba despre locatia de pe strada Stefan cel Mare, din centrul orasului. Un tanar in varsta de 30 de ani, care ar fi fost baut, a spart geamul de la intrare si a luat mai multe bunuri din unitate.  //

  Cresc preţurile, scad salariile. În topul scumpirilor se află tocmai produsele pe care românii le consumă mai ales acum, în post

  Cresc preţurile, scad salariile. În topul scumpirilor se află tocmai produsele pe care românii le consumă mai ales acum, în post. //

  INFOBIT - STIRILE ZILEI

  PULSUL ZILEI

  Nu esti conectat la internet