More

  Cum si-au impartit consilierii, locurile din comisii si CA-uri

  Legislativul pascanean si-a stabilit reprezentantii in conducerile institutiilor din subordine. Consilierii sau alti reprezentanti ai partidelor reprezentate, au fost desemnati prin vot secret in sedinta din 26 ianaurie.
  In Consiliul de Administratie. de la Spitalul de Urgente din Pascani au intrat directorul economic al Primariei – Angelica Labontu, la propunerea consilierilor PSD, si medicul internist Iuliana Ratoi sustinuta de cei de la PNL si Pro Romania.
  La Casa Municipala de Cultura, in Consiliul de Adminsitratie au fost numiti consilierii Monica Plescan si Petronica Constantinescu de la PNL , Vasile Haldan de la PSD precum si directorul institutiei – Daniela Calistru si Cristian Covrig.
  In Consiliul de Administratie al Bibliotecii Municipale a fost trimis instructorul de sah Vasile Nita, de la PNL iar la Cresa, consilierii Liliana Pertu de la PSD si Mihaela Spiridon de la PNL alaturi de Maria Timofte, medic la Spitalul de Urgente din Pascani.
  De asemenea din conducerea Clubului Sportiv Municipal Pascani fac parte consilierii Mihai Dediu si Ionut Prodan de la PSD, in timp ce liberalii i-au numit pe Catalin Conache Mihai Varlan si Andrei Raznic.
  In aceeasi sedinta a fost stabilita si reprezentarea din Comisia de circulatie: viceprimarul Cristian Ratoi in calitate de presedinte si consilierii locali, Catalin Conache, `Dumitru Pantazi si Mihai Dediu. La comisia pentru repartizarea locuitelor ANL au fost desemnati consilierii Dan Zagan Monica Plescan, Liliana Pertu si Gabriela Nedelcu iar la comisia pentru repartizarea loturilor de teren pentru tinerii casatoriti, Bogdan Agafitei, Costel Stamatin Ciprian Pintilie si Prodan Ionut.
  Mentionam ca au fost facute modificari si in comisiile de specialitate.  Gabriela Nedelcu a  ocupat postul lasat vacant de consilierul Vasile Haldan, la Comisia de Educatie si Sanatate.

  Ce părere ai?

  Related Articles

  Monica Berescu, deputat USRPLUS: Elevii de la școala Roșu merită să fie respectați

  Una dintre primele situații cu care m-am confruntat în calitate de parlamentar a fost o sesizare despre sălile de clasă de la școala gimnazială...

  Dan Barna: Studenții vor plăti 50% din valoarea biletelor pe CFR, indiferent de numărul de călătorii. Gratuitatea totală va fi eliminată

  Vicepremierul Dan Barna a declarat astăzi că executivul vrea să elimine gratuitatea totală pentru studenți pe trenurile CFR, astfel încât aceștia să plătească jumătate...

  Deputatul Sorin Nacuta, priorități la început de mandat

  Comunicat: Luni 1 februarie 2021 începe prima sesiune parlamentară din acest an, dar și prima sesiune din mandatul meu. În sesiunea extraordinară din decembrie am...

  INFOBIT - STIRILE ZILEI

  PULSUL ZILEI

  Nu esti conectat la internet