23.7 C
Paşcani
miercuri, august 17, 2022

Cum si-au impartit consilierii, locurile din comisii si CA-uri

- Advertisement -

Legislativul pascanean si-a stabilit reprezentantii in conducerile institutiilor din subordine. Consilierii sau alti reprezentanti ai partidelor reprezentate, au fost desemnati prin vot secret in sedinta din 26 ianaurie.
In Consiliul de Administratie. de la Spitalul de Urgente din Pascani au intrat directorul economic al Primariei – Angelica Labontu, la propunerea consilierilor PSD, si medicul internist Iuliana Ratoi sustinuta de cei de la PNL si Pro Romania.
La Casa Municipala de Cultura, in Consiliul de Adminsitratie au fost numiti consilierii Monica Plescan si Petronica Constantinescu de la PNL , Vasile Haldan de la PSD precum si directorul institutiei – Daniela Calistru si Cristian Covrig.
In Consiliul de Administratie al Bibliotecii Municipale a fost trimis instructorul de sah Vasile Nita, de la PNL iar la Cresa, consilierii Liliana Pertu de la PSD si Mihaela Spiridon de la PNL alaturi de Maria Timofte, medic la Spitalul de Urgente din Pascani.
De asemenea din conducerea Clubului Sportiv Municipal Pascani fac parte consilierii Mihai Dediu si Ionut Prodan de la PSD, in timp ce liberalii i-au numit pe Catalin Conache Mihai Varlan si Andrei Raznic.
In aceeasi sedinta a fost stabilita si reprezentarea din Comisia de circulatie: viceprimarul Cristian Ratoi in calitate de presedinte si consilierii locali, Catalin Conache, `Dumitru Pantazi si Mihai Dediu. La comisia pentru repartizarea locuitelor ANL au fost desemnati consilierii Dan Zagan Monica Plescan, Liliana Pertu si Gabriela Nedelcu iar la comisia pentru repartizarea loturilor de teren pentru tinerii casatoriti, Bogdan Agafitei, Costel Stamatin Ciprian Pintilie si Prodan Ionut.
Mentionam ca au fost facute modificari si in comisiile de specialitate.  Gabriela Nedelcu a  ocupat postul lasat vacant de consilierul Vasile Haldan, la Comisia de Educatie si Sanatate.

Urmărește știrile BitTV.Info și pe Google News

Alte articole

Adis1
Adis2
Adis3
Adis4
Adis5
previous arrow
next arrow