12.2 C
Paşcani
sâmbătă, iunie 3, 2023

Cotnărenii au petrecut la “Zilele Toamnei”

Cotnărenii au sărbătorit la sfârşitul săptămânii trecute “Zilele Toamnei”, pe Dealul Cătălina. Deşi vremea a fost destul de rece, sute de oameni au venit să petreacă la sărbătoarea comunei. Pe scenă au urcat oaspeţi de seama şi interpreţi de muzică uşoară şi populară cu renume. Tot în cadrul acestui eveniment, un elev care a obţinut media 10 la examenul de capacitate a fost premiat de administraţia locală.

Muzică şi voie bună, duminică, la Cotnari. Localnicii au venit pe dealul Cătălina să petreacă de “Zilele Toamnei”, un eveniment organizat de Primărie cu sprijinul sponsorilor locali. După discursul oficialităţilor, pe scenă a urcat şi Denis Munteanu, elevul care a reuşit să obţină media 10 la examenul de capacitate. A primit un premiu de 1.500 de lei din partea administraţiei locale şi ropote de aplauze.

Apoi a început spectacolul. Pe scenă au urcat ansambluri populare din mai multe localităţi, precum Erbiceni sau Hîrlău. Şi Rapsozii Botosanilor au încălzit atmosfera cu folclor de calitate, iar oamenii au început să danseze.

De departe, cea mai aşteptată dintre invitaţi a fost cunoscută interpreta de muzică populară, Margareta Clipa. Ea a cântat cele mai cunoscute piese din repertoriul ei, spre bucuria publicului.

Spre lăsarea întunericului, distracţia cotnărenilor a fost asigurată de Ion Paladi, Irina Rimes şi Morris, iar la finalul sărbătorii, cerul a fost luminat de un frumos foc de artificii.

Alte articole

Adis1
Adis2
Adis3
Adis4
Adis5
previous arrow
next arrow