More

  Cotnărenii au petrecut la “Zilele Toamnei”

  Cotnărenii au sărbătorit la sfârşitul săptămânii trecute “Zilele Toamnei”, pe Dealul Cătălina. Deşi vremea a fost destul de rece, sute de oameni au venit să petreacă la sărbătoarea comunei. Pe scenă au urcat oaspeţi de seama şi interpreţi de muzică uşoară şi populară cu renume. Tot în cadrul acestui eveniment, un elev care a obţinut media 10 la examenul de capacitate a fost premiat de administraţia locală.

  Muzică şi voie bună, duminică, la Cotnari. Localnicii au venit pe dealul Cătălina să petreacă de “Zilele Toamnei”, un eveniment organizat de Primărie cu sprijinul sponsorilor locali. După discursul oficialităţilor, pe scenă a urcat şi Denis Munteanu, elevul care a reuşit să obţină media 10 la examenul de capacitate. A primit un premiu de 1.500 de lei din partea administraţiei locale şi ropote de aplauze.

  Apoi a început spectacolul. Pe scenă au urcat ansambluri populare din mai multe localităţi, precum Erbiceni sau Hîrlău. Şi Rapsozii Botosanilor au încălzit atmosfera cu folclor de calitate, iar oamenii au început să danseze.

  De departe, cea mai aşteptată dintre invitaţi a fost cunoscută interpreta de muzică populară, Margareta Clipa. Ea a cântat cele mai cunoscute piese din repertoriul ei, spre bucuria publicului.

  Spre lăsarea întunericului, distracţia cotnărenilor a fost asigurată de Ion Paladi, Irina Rimes şi Morris, iar la finalul sărbătorii, cerul a fost luminat de un frumos foc de artificii.

  Ce părere ai?

  Related Articles

  A venit sfârșitul motoarelor diesel în România. Și motoarele pe benzină pierd tot mai mult teren

  A venit sfârșitul motoarelor diesel în România. Și motoarele pe benzină pierd tot mai mult teren. //

  S-au împărțit banii la primăriile din județul Iași. Municipiul Pașcani ar urma să beneficieze de 366 de mii de lei

  Din cele 17,9 milioane de lei alocate către toate primăriile din județul Iași, cele din mediul rural au beneficiat de 15,2 milioane de lei. Cele 3 orașe, Podu Iloaiei, Târgu Frumos și Hârlău, vor primi 428 de mii de lei, iar municipiile Iași și Pașcani se vor alege cu 2 milioane de lei. Municipiul Iași va beneficia de 1,6 milioane de lei, în vreme ce municipiul Pașcani va beneficia de 366 de mii de lei. //

  Ce este consumerismul sau fericirea ancorată în „mai mult este mai bun”

  Consumerismul este fascinant din mai multe puncte de vedere. Reprezintă cea mai palpabilă întruchipare a faptului că fuga noastră după fericire poate fi exploatată de către marile corporații, i se poate asocia o valoare financiară. În același timp, din momentul în care ai devenit o victimă, este interesant modul în care poți ajunge să te minți singur. //

  INFOBIT - STIRILE ZILEI

  PULSUL ZILEI

  Nu esti conectat la internet