20.2 C
Paşcani
miercuri, octombrie 5, 2022

Centrul de Permanenta Pascani. Un ajutor medical pentru urgentele minore, chiar si in toiul noptii

- Advertisement -

Daca va simtiti rau in toiul noptii si vreti sa va consulte un medic, trebuie sa stiti ca in Pascani exista si o alta varianta decat sa mergeti la Compartimentul de Primiri Urgente, din cadrul Spitalului Municipal. In cladirea Garii din oras, functioneaza de circa doi ani de zile un centru de permanenta care asigura continuitatea asistentei medicale, de la ora 15:00 pana dimineata la ora 8 si in program non-stop in timpul sarbatorilor legale.

Cinci medici de familie, dr. Maria Clinc, dr. Alina Helga Tunza, dr. Viorica Susanu, dr. Virginia Movileanu si dr. Maria Placinta  si sase asistenti medicali fac prin rotatie garzi si sunt la dispozitia oricarui cetatean care se simte rau si are nevoie sa fie vazut de un doctor.

Aici se ofera consultatii oricarei persoane doar pe baza buletinului, cu asigurare sau nu. Exista si o buna colaborare si cu Spitalul Municipal, iar medicii de la centru intervin doar in cazul urgentelor de cod verde, cum ar fi virozele respiratorii, febra, dureri abdominale si altele.

De asemenea, tot aici pot veni si persoanele care au de facut tratament injectabil sau schimbarea pansamentului. Totul este gratuit, deoarece doctorii au contract cu Casa de Asigurari de Sanatate.

Pentru a obtine informatii suplimentare despre Centrul de Permanenta, puteti suna la numarul de telefon 0232.718.724.

 

Urmărește știrile BitTV.Info și pe Google News

Alte articole

Adis1
Adis2
Adis3
Adis4
Adis5
previous arrow
next arrow