Fiul fostului primar Neculai Răţoi a vorbit, miercuri seara, în emisiunea “Pulsul Zilei” difuzată de BIT TV, despre relaţia pe care a avut-o cu tatăl său şi averea moştenită.
Cristian Răţoi spune că după moartea tatălui său a renunţat la afacerile agricole pe care le-a avut în judeţul Vaslui şi s-a mutat în vila fostului edil de la Sodomeni.

S-a pensionat, din motive medicale, după o carieră de ofiţer la Poliţia Economică. A moştenit, totodată, câteva hectare de teren agricol şi 43.000 lei într-un cont la CEC. Banii erau strânşi pentru înmormântare dar au fost sechestraţi de DNA în dosarul Agrocomplex.

Neculai Răţoi a făcut mult bine pentru Paşcani atât cât a fost primar cât şi că parlamentar, spune fiul său. Cei care şi acum îl critică ar trebui să se străduiască facă mai mult pentru cetăţeni!
Între cei doi au fost numeroase puncte de vedere diferite în ceea ce priveşte politica. Fostul primar l-a ţinut departe de PSD, pe fiul sau, pe motiv că nu are ar avea stofă de politician. De cealaltă parte Cristian Răţoi spune că a criticat deseori unele acţiuni sau decizii ale PSD, cum ar fi de exemplu demisia lui Victor Ponta. Este şi motivul pentru care acum a ales să intre în politica alături de fostul premier, chiar dacă a avut mai multe propuneri venite de la PSD şi chiar de la PNL.
Cristian Răţoi va candida pentru functia de preşedinte a organizatiei locale Pro România. Alegerile vor avea loc până la sfârşitul acestei luni. Cel mai probabil va candida si la alegerile locale pentru funcţia de primar. Se fereşte să facă promisiuni sau să îşi atace adversarii politici. El spune că este prea multă răutate, indiferenta şi incompetenţă în societatea românească mai ales în rândul politicienilor şi că lucrurile trebuie schimbate.

Slider


loading...
previous arrow
next arrow
Slider