26.5 C
Paşcani
miercuri, august 17, 2022

Ce tarife vor plăti comercianții pentru participarea la Zilele Municipiului Pașcani

- Advertisement -

Administrația locală din municipiul Pașcani readuce în atenția agenților economici condițiile închiriere a suprafețelor de teren și tarifele pentru participarea la cele trei zile de sărbătoare a orașului din perioada 29-31 iulie.

Viceprimarul, Cristian Rățoi, îndeamnă comercianții să depună cereri la registratură și a precizat că până la această dată sunt 55 de solicitări.

În ceea ce privesc tarifele, acestea diferă în funcție de obiectul de activitate. Pentru terase și corturi cu produse alimentare prețul este de 9,74 lei/mp/zi, pentru corturi cu produse artizanale și altele prețul este de 7,89/mp/zi, pentru dispozitive gonflabile este de 6,61 lei/zi/mp și pentru comerț ambulant ocazional este de 60,32 lei/zi.

Spre exemplu, o terasă de 150 mp care va vinde mâncare și băuturi va plăti pe cele trei zile 4.383 lei, conform celor spuse de viceprimarul municipiului.

Pe lângă aceste tarife, comercianții trebuie să plătească și curentul electric. Termenul limita pentru depunerea cererilor este 20 iulie, ora 16:00.

Urmărește știrile BitTV.Info și pe Google News

Alte articole

Adis1
Adis2
Adis3
Adis4
Adis5
previous arrow
next arrow