17.4 C
Paşcani
joi, august 11, 2022

Bătrân zdrobit de o încărcătură de lemne, la Pârcovaci

Sfârșit tragic pentru un bătrân de 72 de ani din localitatea Pârcovaci din apropierea orașului Hârlău, marți, 12 iulie, în jurul orei 17:00.  Localnicul, care se află în pădure într-o căruță cu lemne, a căzut în râpa unui pârâu.

În urma căzăturii a fost zbrobit de încărcătură. Din cauza rănilor grave, la fața locului a fost trimis elicopterul SMURD, pentru a fi transportat de urgență la Iași. Bătrânul a intrat de mai multe ori în stop-cardio-respirator și a fost readus la viață pentru moment de cadrele medicale.

A ajuns în sala de operație, însă din păcate, acolo s-a stins din viață.

Politraumatism prin strivire, surprins de o căruță încărcată cu lemne, in regiunea abdomenului și bazinului, pentru care s-a solicitat elicopterul. Cu instabilitate hemodinamică la preluare, a necesitat intubatie orotraheala si suport, reumplere volemica, pe transport 4 stopuri cardio respiratorii, in UPU după examinarea ecofast si radiografie torace si bazin se decide internarea direct in sala de chirurgie ATI, unde se deceleaza ruptura de vena cava inferioara, decedând ulterior” transmite dr. Diana Cimpoiesu – medic şef UPU-SMURD Iaşi.

Cazul a ajuns și în atenția polițiștilor, care au deschis un dosar de cercetare penală.

Oamenii legii vor continua verificările pentru a stabili ce s-a întâmplat cu exactitate.

Urmărește știrile BitTV.Info și pe Google News

Alte articole

Adis1
Adis2
Adis3
Adis4
Adis5
previous arrow
next arrow