9.9 C
Paşcani
duminică, martie 26, 2023

Bucurii pentru copii, la Tătăruși. Cadouri dulci, în avans, de ziua lor – FOTO

Peste 500 de prescolari si elevi din comuna Tatarusi au fost sarbatoriti, in avans, de Ziua Internationala a Copilului. Vineri, 28 mai, primarul si viceprimarul din comunitate, impreuna cu angajati ai Primariei au mers la scolile din satele componente pentru a imparti daruri dulci, micilor sarbatoriti. Supriza a avut loc de dimineata, iar copiii s-au bucurat de cadouri.

Edilul comunei, Costel Iosub, i-a felicitat pe elevi, atat pentru ziua lor, cat si pentru respectarea regulilor sanitare actuale. La Tatarusi, scolile au fost deschise aproape mereu in aceasta perioada de pandemie. Anul trecut, de 1 iunie, alesul local le-a daruit copiilor tablete.

In fata sarbatoritilor au fost vineri si viceprimarul comunei Tatarusi, dar si directoarea, Violeta Climinte.

Desi toti copiii s-au bucurat de dulciurile si sucurile primite, entuziasmul s-a citit in special pe chipurile celor mai mici, care au deschis cu nerabdare pachetele primite pe neasteptate.

An de an, la Tatarusi, copiii sunt sarbatoriti de ziua lor prin astfel de cadouri dulci, iar in anii trecuti, la baza sportiva era organizata o actiune de amploare, cu animatori si tot felul de surprize. Dat fiind contextul sanitar, in acest an, de 1 iunie, vor avea loc activitati mai restranse.

 

 

Alte articole

Adis1
Adis2
Adis3
Adis4
Adis5
previous arrow
next arrow