15.2 C
Paşcani
marți, mai 28, 2024

Mama și fiu, scoși fără suflare dintr-un incendiu la Târgu Frumos

Un incendiu violent soldat cu decesul a doua persoane, mama si fiu, a avut loc vineri noaptea, 28 mai, in jurul orei 3, pe strada Tudor Vladimirescu, din orasul Targu Frumos. Un vecin a fost cel care a alertat pompierii despre faptul ca locuinta a fost cuprinsa de flacari. La fata locului au ajuns echipaje de pompieri, dar si de ambulanta.

Salvatorii le-au scos din foc pe cele doua victime, femeia de 85 de ani si barbatul de 65 de ani.
În data de 28.05.2020, ora 02:57, echipaje din cadrul Secției de Pompieri Târgu Frumos au fost anunțate verbal de către un cetățean despre producerea unui incendiu la o casă de locuit din orașul Târgu Frumos, strada Tudor Vladimirescu. La sosirea echipajelor la locul intervenției, s-a constatat faptul că, incendiul se manifesta cu flacără deschisă, pe o suprafață de aproximativ 60 metri pătrați, la materialele combustibile din două camere. Au fost direcționate la locul evenimentului si două echipaje ale Serviciului de Ambulanță Județean Iași. În interiorul imobilului se aflau două persoane, în vârstă de 85 de ani și respectiv de 64 de ani. După extragerea acestora din imobil, s-a constatat faptul că, una dintre victime prezenta arsuri de gradul II, iar cea de-a doua victima prezenta semne de intoxicare cu fum. Ambele victime au fost resuscitate de către echipajele medicale de la locul intervenției, ulterior declarându-se decesul acestora. În urma incendiului au ars mobilierul din dormitor, diverse materiale textile și s-au degradat elementele de tamplărie, lambriul pe o suprafață de aproximativ 30 metri pătrați și o centrală termică. Cauza probabilă de producere a incendiului a fost focul deschis în spații închise” precizeaza reprezentantii ISU Iasi.

Si politistii au ajuns la fata locului si au inceput cercetarile.

Oamenii legii urmeaza sa stabileasca cu exactitate in ce imprejurari s-a produs tragicul eveniment. Din primele verificari, se pare ca totul ar fi pornit de la o sursa de foc lasata nesupravegheata.

 

 

Alte articole

Mass Image Compressor Compressed this image. https://sourceforge.net/projects/icompress/ with Quality:70