0.2 C
Paşcani
marți, februarie 7, 2023

Deputatul Vasile Toma, replică pentru Emil Boc: „Cel mai mare judet din România, raportat la populație este Iasi”

Într-o postare apărută pe o rețea de socializare, deputatul Vasile Toma îi dă replică fostului prim-ministru al României, Emil Boc, potrivit căruia cel mai mare județ este, în mod greșit, Suceava.
Dle Emil BOC: cel mai mare judet din România, raportat la populație este Iasi, cu peste 1 milion de locuitori. Va repet: Iasi, din regiunea Moldova!
La ultima ieșire publica pe tema dezvoltării economice a județelor, dl Emil BOC mi-a amintit ce fel de premier a fost si cat de “bine” cunoaste tara noastra. La fel de bine precum se trăia pe vremea lui…
Ne aducem cu toții aminte de sloganul lui mincinos.
In capul sau, era vorba, in mod evident gresit, de Suceava. Un foarte frumos judet din Bucovina dar nu cel mai mare, chiar daca sucevenii sunt oameni minunați.
Faptul ca pe vremea premieratului sau, a direcționat marea majoritate a investitorilor si a resurselor spre orasul sau in detrimentul Iasului si a Moldovei, este de ceva vreme evident.
Ramane o intrebare,la care fiecare iesean poate raspunde in mod pertinent: oare ex-prim-ministrul a omis, in filosofica sa intervenție cu pretenție de realitate, in mod deliberat, faptul ca judetul Iasi este cel mai mare din România?
Personal, înclin sa cred ca nu”, a declarat deputatul Vasile Toma.

Alte articole

Adis1
Adis2
Adis3
Adis4
Adis5
previous arrow
next arrow