11.3 C
Paşcani
joi, septembrie 29, 2022

Birou pentru permise auto, la Paşcani. Strangere de semnaturi vs promisiuni

- Advertisement -

Liberalii strâng semnături pentru înfiinţarea la Paşcani a unui punct de lucru al Serviciului Comunitar Regim Permise de Conducere și Înmatriculare a Vehiculelor. Demersul va fi derulat atât în municipiu cât şi comunele învecinate, în următoarele săptămâni de zile. Iniţiativa aparţine deputatului PNL Costel Alexe.

El susţine că este nevoie de cât mai multe semnături din partea cetăţenilor pentru a convinge autorităţile naţionale să rezolve acesta problemă. Parlamentarul ieşean spune că în ultimii 3 ani au fost eliberare peste 23.000 de acte pentru maşini şoferilor din Pâscani şi celor din comunele învecinate şi că un astfel de serviciu ar deservi o zonă cu cca 200 000 locuitori.
De cealalta parte prefectul judeţului, spune că păşcănenii au dreptate să solicite rezolvarea acestei probleme dar demersal liberalilor ar fi doar o acţiune politică, fără nici un efect. Mai mult, o astfel de cerere a fost făcuta instituţional şi este în curs de rezolvare la Guvern, spune Marian Serbescu.

Pentru deschiderea unui punct de lucru de eliberare a permiselor de conducere ar fi necesar cel puţin doi salariaţi şi investiţii în echipamente de comunicaţii speciale resurse care urmeaza să fie alocate în funcţie de organigrama şi buget.

Menţionăm din municipiul Paşcani lipsesc şi alte servicii publice pentru care cetăţenii din municipiu şi comunele învecinate trebuie să ajungă la Iaşi. Este vorba mai ales de Protecţia Consumatorilor şi Inspecţia Muncii.

 

Sursa fotoȘ Ziarul de Iasi

Urmărește știrile BitTV.Info și pe Google News

Alte articole

Adis1
Adis2
Adis3
Adis4
Adis5
previous arrow
next arrow