0.8 C
Paşcani
duminică, ianuarie 29, 2023

Aglomeratie la patinoar. Copiii se bucura de soare si ultimele zile de vacanta

Sunt ultimele zile din vacanta scolara iar copii se bucura de soare si…patinoar. La Pascani, astazi era plin de prichindei si adolescenti care se bucurau de mersul cu patinele. Mai ales ca, in primele ore ale zilei, accesul pe gheata este gratuit. Daca nu ati reusit sa ajungeti la patinoar, aveti timp pana pe 20 februarie.

Chiar daca suntem la inceputul lunii ianuarie, astazi a fost un soare de primavara in Pascani si temperaturi pe masura. Cu o vreme numai buna de stat pe afara, zeci de copii au venit astazi la patinoar pentru o portie buna de distractie.
Profita de ultimele zile de vacanta, dar si de gratuitatea ce este oferita in prima parte a zilei. Se dau cu patinele cat pot si mai fac cateva o pauza din cand in cand cat sa isi traga sufletul.

Copiii sunt cei mai bucurosi pentru aceasta investitie noua in Pascani si spera sa fie la fel an de an.

Cei care nu au ajuns inca pe gheata, mai au la dispozitie peste o luna de zile. Nu trebuie sa cunoasca neaparat acest sport, pot primi ajutor sa invete.

Cei mai priceputi pot participa si la competitii cu premii. Mai sunt doua organizate de Clubul Sportiv Municipal Pascani, pana la finalul sezonului: Cupa Unirii, pe 24 ianuarie și Cupa Pașcaniului, pe 13 februarie.

Alte articole

Adis1
Adis2
Adis3
Adis4
Adis5
previous arrow
next arrow