Slider


Sute de oameni l-au condus astazi pe ultimul drum pe profesorul de matematica Constantin Petrea. Cortegiul funerar a trecut prin fata celor doua scoli unde cadrul didactic a predat in ultimii ani. Colegi de-ai lui si elevi l-au asteptat cu flori in mana si lumanari pentru a-i aduce un omagiu celui care a fost un bun invatacel si un om exceptional.

Ultimul drum pentru profesorul Constantin Petrea. Astazi la amiaza a avut loc inmormantarea celui care a indoliat invatamantul pascanean. Cortegiul a pornit de la capela Bisericii “Inaltarea Domnului” si a trecut prima data prin fata Colegiului Mihail Sadoveanu, acolo unde a predat in ultima perioada. Profesorii si elevii l-au asteptat cu lacrimi in ochi si flori in mana pentru a-si lua ramas bun.

Apoi a ajuns la Scoala Iordache Cantacuzino, unde a fost la catedra mai multi ani de zile. In fata unitatii de invatamant au ars lumanari in amintirea indragitului profesor.

Sicriul a ajuns apoi la capela, unde a avut loc inmormantarea. Sute de oameni au fost prezenti alaturi de profesor pentru ultima oara.
Toti cei care l-au cunoscut l-au descris ca pe un om cu suflet mare si un cadru didactic exceptional. Ramas bun, domnule profesor!

Slider