0.2 C
Paşcani
marți, februarie 7, 2023

Accident rutier cu o victimă. Copilul a ajuns la un spital din Iași

Accident rutier cu o victimă. Copilul a ajuns la un spital din Iași

 Azi dimineață în apropierea școlilor și grădinițelor, un copil a fost surprins și accidentat de  o mașină care se deplasa în zonă. Victima, un copil de 6 ani, a fost izbită cu capul de asfalt, fiind transportată de urgență la spitalul orășănesc apoi la Iași pentru investigații de specialitate. Polițiștii s-au deplasat la fața locului pentru cercetări și măsurători. În cauză s-a întocmit dosar penal.

 Polițiștii de la Rutieră din Hîrlău au fost solicitați să intervină la un accident rutier soldat cu o victimă. Minorul, un copIul de 6 ani, a traversat strada prin loc nepermis și fără să se asigure, fiind surprins și accidentat de o mașină condusă de un bărbat în vârstă de 36 ani din localitate.

La fața locului, pe strada Ștefan cel Mare au ajuns mai multe echipaje de la Biroul Rutier Hârlău pentru măsurători și cercetare dar și personalul medical de pe Ambulanță pentru investigații de urgențe acordate micuțului, fiind apoi transferat la o clinică de specialitate din Iași.

Oamenii legii au deschis un dosar penal pentru vătămare corporală din culpă urmând să se stabilească cum s-a petrecut nefericitul moment.

Menționăm că șoferul a fost testat de polițiști cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ.

 

Alte articole

Adis1
Adis2
Adis3
Adis4
Adis5
previous arrow
next arrow