More

  Accident rutier cu o victimă. Copilul a ajuns la un spital din Iași

  Accident rutier cu o victimă. Copilul a ajuns la un spital din Iași

   Azi dimineață în apropierea școlilor și grădinițelor, un copil a fost surprins și accidentat de  o mașină care se deplasa în zonă. Victima, un copil de 6 ani, a fost izbită cu capul de asfalt, fiind transportată de urgență la spitalul orășănesc apoi la Iași pentru investigații de specialitate. Polițiștii s-au deplasat la fața locului pentru cercetări și măsurători. În cauză s-a întocmit dosar penal.

   Polițiștii de la Rutieră din Hîrlău au fost solicitați să intervină la un accident rutier soldat cu o victimă. Minorul, un copIul de 6 ani, a traversat strada prin loc nepermis și fără să se asigure, fiind surprins și accidentat de o mașină condusă de un bărbat în vârstă de 36 ani din localitate.

  La fața locului, pe strada Ștefan cel Mare au ajuns mai multe echipaje de la Biroul Rutier Hârlău pentru măsurători și cercetare dar și personalul medical de pe Ambulanță pentru investigații de urgențe acordate micuțului, fiind apoi transferat la o clinică de specialitate din Iași.

  Oamenii legii au deschis un dosar penal pentru vătămare corporală din culpă urmând să se stabilească cum s-a petrecut nefericitul moment.

  Menționăm că șoferul a fost testat de polițiști cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ.

   

  Ce părere ai?

  Related Articles

  Ard câmpurile din județ. Pompierii chemați să intervină

  · În data de 10.04.2021, ora 13:02, un echipaj de stingere din cadrul Punctului de Lucru Hârlău al Secției de pompieri Târgu Frumos a...

  Se deschide al doilea flux de vaccinare la Pascani. Creste incidenta in municipiu

  Se deschide al doilea flux de vaccinare la Pascani. Creste incidenta in municipiu. //

  Elevii ar putea primi bursele până de Paște

  Elevii din judetul Iasi ar putea primi bursele, ramase restante incepand cu luna ianuarie, pana de sarbatorile pascale. In aceasta perioada se lucreaza la documentatii avand in vedere, ca in acest an, in premiera, aceste beneficii sunt suportate din bugetul de stat, fiind asigurata suma de 100 de lei pentru fiecare tip de bursa. //

  INFOBIT - STIRILE ZILEI

  PULSUL ZILEI

  Nu esti conectat la internet