16.6 C
Paşcani
sâmbătă, octombrie 1, 2022

A fost semnat contractul pentru încă o investiţie din fonduri UE

- Advertisement -

Administraţia din Paşcani a reuşit să obţină undă verde pentru o nouă finanţare din fonduri europene. În cursul zilei de luni 24 iunie primarul Dumitru Pantazi a semnat contractul la Agenţia de Dezvoltare Nord Est. Este vorba despre o investiţie estimată la peste 5,7 milioane de lei din care municipalitatea trebuie să acopere doar 2% şi cheltuielile neeligibile. Banii vor fi folosiţi pentru modernizarea Creşei nr 1 şi Grădiniţei nr 2 din zona Deal Paşcani.
Conform proiectelor, cele două clădiri urmează să fie reabilitate pe exterior. De asemenea vor fi montate centrale termice proprii şi vor fi schimbate instalaţiile electrice şi cele sanitare şi vor fi refăcute aleile pavajele, spaţiile verzi şi cele de joacă. De asemenea vă fi construită câte o sală de mese, o sală de sport şi o sală multisenzoriala.
Sincron primar
Investiţia trebuie realizată în 30 de luni de zile. Este cel de-al şaselea contract de finanţare din fonduri europene semnat de actuala administraţie. În total sunt proiecte de cca 10 milioane de euro în curs de realizare, cu fonduri atrase din surse externe, spune primarul Dumitru Pantazi.
Sicnron

Urmărește știrile BitTV.Info și pe Google News

Alte articole

Adis1
Adis2
Adis3
Adis4
Adis5
previous arrow
next arrow