Administraţia locală întâmpina dificultăţi în organizarea ediţiei din acest an a Zilelor Municipiului Paşcani”. Bugetul mic dar mai ales timpul scurt rămas până la eveniment au subţiat, destul de mult,  lista cu artiştii care ar putea fi contractaţi să concerteze. În cursul zilei de marţi comisia specială de organizare s-a întrunit, din nou, în şedinţă, şi de acesta dată fără a fi întrunit cvorumul necesar votului.
Preşedintă comisiei, viceprimarita Gabriela Nedelcu a anunţat că doar o parte din artiştii de pe lista de dorinţe sunt disponibile în timp ce trupele consacrate sunt deja contractate pentru această perioadă. Totuşi este foarte posibil ca la Zilele Pascaniului să concerteze ina cest an orchestra fraţii Advahov – foto din Republica Moldova dar şi trupa Iris. Nu a fost stabilită încă nici lista cu artiştii locali care urmează să urce pe scenă.
În acest an sărbătoare Pascaniului va fi organziata în perioada 19 – 21 iulie. Vor fi doar două zile de spectacol, pe 19 iulie fiind programate festivităţile de deschidere, de înfrăţire cu comună Paşcani din Republica Moldvova precum şi cea de-a XI -a ediţie a Targului Meşterilor Populari. În aceeaşi zi vor fi premiaţi şefii de promoţii din şcolile păşcănene şi vor fi acordate noi titluri de cetăţean de onoare.
Menţionăm că până acum nu a fost stabilită nici firma organizatoare. Ea urmează să fie desemnata în urma unei selecţii de oferte. Bugetul evenimentului este de 150 000 lei dar urmează să fie suplimentat cu încă 50.000 lei dacă consilierii vor aproba acesta propunere.

RAGCL Pascani a cerut intrarea in insolventa, din cauza datoriilor. Ce ar trebui sa se intample cu transportul in comun?
 • Sa fie externalizat / dat in administrare unei societati private de transport 47%, 248 votes
  248 votes 47%
  248 votes - 47% of all votes
 • Sa ramana la RAGCL 21%, 110 votes
  110 votes 21%
  110 votes - 21% of all votes
 • Sa fie preluat de o noua societate comerciala, in subordinea Consiliului Local 17%, 90 votes
  90 votes 17%
  90 votes - 17% of all votes
 • Sa fie preluat de o societate comerciala functionala deja, aflata in subordinea Consiliului Local - ex. CLP Ecosalubritate SA Pascani 14%, 75 votes
  75 votes 14%
  75 votes - 14% of all votes
Total Votes: 523
iunie 6, 2019 - iulie 6, 2019
Voting is closed
Slider