Administraţia locală întâmpina dificultăţi în organizarea ediţiei din acest an a Zilelor Municipiului Paşcani”. Bugetul mic dar mai ales timpul scurt rămas până la eveniment au subţiat, destul de mult,  lista cu artiştii care ar putea fi contractaţi să concerteze. În cursul zilei de marţi comisia specială de organizare s-a întrunit, din nou, în şedinţă, şi de acesta dată fără a fi întrunit cvorumul necesar votului.
Preşedintă comisiei, viceprimarita Gabriela Nedelcu a anunţat că doar o parte din artiştii de pe lista de dorinţe sunt disponibile în timp ce trupele consacrate sunt deja contractate pentru această perioadă. Totuşi este foarte posibil ca la Zilele Pascaniului să concerteze ina cest an orchestra fraţii Advahov – foto din Republica Moldova dar şi trupa Iris. Nu a fost stabilită încă nici lista cu artiştii locali care urmează să urce pe scenă.
În acest an sărbătoare Pascaniului va fi organziata în perioada 19 – 21 iulie. Vor fi doar două zile de spectacol, pe 19 iulie fiind programate festivităţile de deschidere, de înfrăţire cu comună Paşcani din Republica Moldvova precum şi cea de-a XI -a ediţie a Targului Meşterilor Populari. În aceeaşi zi vor fi premiaţi şefii de promoţii din şcolile păşcănene şi vor fi acordate noi titluri de cetăţean de onoare.
Menţionăm că până acum nu a fost stabilită nici firma organizatoare. Ea urmează să fie desemnata în urma unei selecţii de oferte. Bugetul evenimentului este de 150 000 lei dar urmează să fie suplimentat cu încă 50.000 lei dacă consilierii vor aproba acesta propunere.

Slider


loading...
previous arrow
next arrow
Slider