5 C
Paşcani
luni, octombrie 18, 2021

Weekend plin de evenimente, la Biblioteca Municipală

Weekend plin de evenimente inedite, la Biblioteca Municipală „Leonard Gavriliu”din Pașcani.

Sâmbătă, 25 septembrie, începând cu ora 10:00, cititorii vor avea ocazia să participe la lansarea volumului „Campionii de pe Siret”, sub semnătura lui Vasile Avrămiuc. Astfel, cu scopul de a aduce în prim-plan valorile locale, scriitorul a adunat în cartea sa câteva dintre numele sportivilor de renume care au reușit să se remarce de-a lungul timpului, la Pașcani.

De asemenea, conform autorului, volumul își propune să facă și o scurtă incursiune în istoria sportului pe plan local, iar pentru a ajuta la aprofundarea informațiilor, printre paginile cărții se regăsesc și imagini, chipuri de campioni, medalii și cupe.

Duminică, începând cu ora 9:30, tot la Biblioteca Municipală, asociația Pensionarilor “Făclia” va relua o activitate cu tradiție. Este vorba despre  cea de-a VI-a ediție  a Memorialului Puiu Braner la scrabble, competiție care urmează să adune câți mai mulți pasionați ai jocului de cuvinte, după mai bine de trei ani de pauză.

Acest concurs este organizat în parteneriat cu Primăria Pascani, iar suma alocată de către consilierii locali este de 2.000 lei. De precizat este și faptul că, la finalul competiției, cei mai buni vor fi răsplătiți cu premii.

DE LA ACELAȘI AUTOR

Stațiile de autobuz vor fi verificate

Reprezentanții administrației locale au în vedere modificarea locațiilor stațiilor de autobuz din Pașcani. Decizia vine în contextul...

Pericol în apropierea școlilor. Poliția somează Primăria Pașcani

În vederea asigurarii condițiilor de siguranță în trafic, Primăria Pașcani se va apuca de montat indicatoare și...

Sens giratoriu la Bariera de la Blăgești

Vești bune pentru șoferi! Un nou sens giratoriu ar urma să fie amenajat la intersecția de la...

Festivalul dovlecilor, expoziție cu cele mai inedite creații, în Impark Zone

Toamna, dovleacul este vedeta sezonului. Cu această ocazie, tinerii voluntari de la Clubul Impact Special, împreună cu...

METEO

ALTE ȘTIRI

INFOBIT - STIRILE ZILEI

OPINII

Să fim oameni, nu roboți!

Uitați-vă cu atenție în jurul vostru! În fiecare scară de bloc, pe orice stradă din suburbii este...

PULSUL ZILEI