Vouchere de vacanta pentru bugetarii de la Miroslovesti

Slider


La inceput de an, consilierii din comuna Miroslovesti au votat acordarea unor voucherelor de vacanta pentru bugetarii din cadrul primariei. Suma pentru fiecare salariat este de 1.450 de lei si se va da din bugetul local, daca vor fi fonduri, pana la finalul lunii noiembrie. Proiectul de hotarare a trecut fara alte amendamente.

Bugetarii de la primaria din Miroslovesti vor putea primi vouchere de vacanta pana spre finalul anului. In ultima sedinta de Consiliu Local, alesii au votat un proiect de hotarare in acest sens. Fiecare salariat ar putea primi cate 1.450 de lei pentru a pleca spre o destinatie turistica.

Banii ar urma sa fie acordati din bugetul local, daca vor fi fonduri, si doar o singura data pe an pentru fiecare salariat. Consilierii au votat fara alte amendamente.

Mentionam ca voucherele de vacanţă au început să fie acordate încă de anul trecut de unele instituţii de stat, iar altele au acordat abia în acest an acest drept. Beneficiarii care vor primi tichetele nominale vor fi singurele persoane îndreptăţite să le utilizeze, fără posibilitatea de a le oferi altcuiva sau de a le vinde. Achiziționarea de servicii turistice se va face de la unitățile afiliate, conform unei liste pe care Ministerul Turismului o va publica pe site-ul propriu.

Slider