16.6 C
Paşcani
vineri, septembrie 30, 2022

Vesti bune pentru persoanele in varsta: a fost deschis Centrul Rezidential Pentru Persoane Varstnice din Pascani

- Advertisement -

Vesti bune pentru persoanele in varsta atat din Pascani cat si din alte regiuni. De la inceputul lunii a fost deschis Centrul Rezidential Pentru Persoane Varstnice, primul de acest tip din oras.

Investitia a fost facuta si administrata de fundatia “Sfintii Imparati Constantin si Elena –Lumina si Speranta Crestinilor”, prin sarguinta preotului Costel Olariu.

Cladirea noua are o capacitate de aproximativ 100 de locuri si dispune de camere spatioase si luminoase, dotate cu bai proprii, mobilier nou si minifrigidere. De asemenea, cladirea dispune de bucatarie proprie si o sala de mese spatioasa.

Centrul  ofera odihna si ingrijire medicala  profesionista tuturor celor care doresc sa beneficieze de aceste servicii, fiind dotat cu cabinete de medicina generala, stomatologie si sala de recuperare si kinetoterapie.

Cladirea cu  doua etaje are spatii generoase de socializare, dotate cu televizoare si internet garantat. Curtea interioara este amenajata cu banci,ideala  pentru petrecerea timpului in aer liber.

Momentan pot fi primite doar persoanele in varsta care nu au dizabilitati psihice sau locomotorii, si care nu necesita insotitori.

Pentru a apela la serviciile centrului pentru persoane varstnice, va puteti adresa la sediul fundatiei „Sfintii Imparati Constantin si Elena –Lumina si Speranta Crestinilor”, de pe strada Moldovei din Pascani sau la  numarul de telefon 0745 575 395.

Urmărește știrile BitTV.Info și pe Google News

Alte articole

Adis1
Adis2
Adis3
Adis4
Adis5
previous arrow
next arrow