15.2 C
Paşcani
vineri, septembrie 30, 2022

Au mai ramas doar cateva zile pana la deschiderea strandului din Pascani

- Advertisement -

Au mai ramas doar cateva zile pana cand pascanenii se vor putea bucura de zilele insorite la strandul municipal. Se anunta canicula in zilele urmatoare, iar lucrarile de amenajare de la strand sunt pe ultima suta de metri. O  lucrare importanta, care a ramas in urma din cauza vremii capricioase este vopsitul bazinului,dar care a fost reluata de astazi.

Activitatea ar trebui terminata pana vineri, cand se preconizeaza ca bazinul va fi umplut cu apa, urmand ca de saptamana viitoare strandul sa fie deschis pentru pascaneni. Preturile de acces au ramas la fel ca anul trecut: 10 lei intrarea pentru adulti si 5 lei pentru copii.

Acelasi procedeu de vopsire ar urma sa fie aplicat si fantanilor arteziene din oras joi si vineri, urmand ca de saptamana viitoare sa fie puse in functiune.

Mentionam ca tot de sapt viitoare urmeaza sa fie deschisa si terasa pentru gustari si racoritoare din incinta strandului,  pe terenul inchiriat de o societate comerciala din Pascani.

Va reamintim, conform unei hotarari a Consiliului Local Pascani, in incinta strandului nu este permisa comercializarea de bauturi alcoolice si tigari.

Urmărește știrile BitTV.Info și pe Google News

Alte articole

Adis1
Adis2
Adis3
Adis4
Adis5
previous arrow
next arrow