Administraţia locală din Paşcani a stabilit locurile unde vor fi amplasate căsuţele poştale pentru chestionarele de la populaţie cu propunerile pentru buget şi investiţii. În suburbiile Gastesti, Blăgeşti şi Lunca ele vor fi puse la şcoală şi la biserică, Bosteni, la Căminul Cultural, iar în Sodomeni,  la biserică.
De asemenea,  în municipiul Paşcani vor fi amplasate 3 urne mobile, în zona Vale, la intrarea în Piaţa Agroalimentare, iar în zonal Deal la sediul vechi şi sediul noul al Primăriei.
Căsuţele poştale vor fi amplasate, în aceste zile. De asemenea salariaţi Primăriei vor distribui câte o adresă şi un chestionar cu două întrebări, din partea Primăriei Paşcani.

  1. Ce investiţii propuneţi să fie realizate din bani publici de Primăria şi Consiliul Local al municipiului Paşcani, pe stradă sau cartierul unde locuiţi?
  2. Ce investiţii propuneţi să fie realizate din bani publici de Primăria şi Consiliul Local al municipiului Paşcani, în municipiul Paşcani, în altă zonă decât cea în care locuiţi?

Răspunsurile vor fi centralizate şi vor fi făcute publice, bugetarea investiţiilor urmând să fie votată de consilierii locali.
Bugetul şi lista de investiţii pentru anul 2020 ar urma să fie aprobate în luna februarie a.c. Până atunci cele două proiecte vor fi puse pe site-ul Primăriei pentru a putea fi consultate şi amendate de cetăţeni.

 

Slider


loading...
previous arrow
next arrow
Slider