-4.7 C
Paşcani
luni, ianuarie 24, 2022

Cereri pentru investitii la audiente

Cereri pentru investitii la audiente, la Primaria Pascani. Pascanenii  au venit la intalnirea cu autoritatile locale de  joi, 16 ianuarie, nu doar pentru rezolvarea unor probleme personale ci si pentru a-l determina pe edil sa faca investitii.

Majoritatea dintre cei inscrisi astazi la audientele tinute de viceprimarul municipiului, Gabriela Nedelcu, au cerut ca municipalitatea sa includa pe lista de prioritati din acest an realizarea unor lucrari importante pe strazile unde locuiesc. Cei mai multi au solicitat extinderea sau reabilitarea retelelor de apa si canalizare dar si asfaltarea unor strazi.

Precizam ca bugetul si lista de investitii vor fi puse in dezbatere publica sub forma de proiect si urmeaza sa fie aprobate la jumatatea lunii februarie.

Audiențele săptămânale la Primăria Municipiului Pascani, ce au loc in fiecare zi de joi, au fost ținute astăzi de către doamna viceprimar Gabriela Nedelcu. S-au înscris 20 de persoane si au primit consiliere, răspunsuri la solicitări si îndrumare acolo unde a fost cazul. O parte dintre cereri au fost direcționate compartimentelor de specialitate din cadrul instituției pentru rezolvare. Amintim că în fiecare zi de joi au loc audiențe la sediul Primăriei, începând cu ora 09:00. Cererile pot fi solicitate de la Ghișeul Unic” se arata intr-o postare pe pagina de socializare a Primariei Pascani.

foto facebook

DE LA ACELAȘI AUTOR

USR Pascani, mesaj cu ocazia Zilei Unirii Principatelor

Organizația USR Pașcani a sărbătorit Ziua Unirii Principatelor Române....

Cum se aplică măsurile de plafonare și compensare pentru facturi

Guvernul a publicat vineri Ordonanța de urgență prin care...

VIDEO. Laboratorul care îi pregăteste pe oameni pentru a doua viață. Ce este și cum se face crioconservarea

Crioconservarea este o zonă experimentală de cercetare în care...