Doua spargeri au fost date in municipiul Pascani in noaptea de joi spre vineri. Un tanar ar fi intrat prin efractie intr-un chioșc stradal si o societate. A furat din ambele locatii, aflate in zona Vale a orasului, mai multe produse de panificatie. Hotul a fost prins in urma unei actiuni de amploare de ieri, unde au fost duse la audieri noua persoane.

 

Furt mai putin obisnuit in Pascani, in noaptea de joi spre vineri. Un tanar a fortat intrarea unui chioșc de pe strada Garii din oras, de unde a furat produse de panificatie. Tot in aceeasi noapte, barbatul a intrat si intr-o societate de pe strada Ceferistilor, de unde ar fi luat aceleasi lucruri. A fost prins dupa cateva zile de politisti in urma unei actiuni de amploare.

Tot ieri, oamenii legii au dus la audieri la sediul Politiei din Pascani noua persoane, au legitimat alte 15 si au confiscat o cantitate de 0.83 de mc lemne de foc.

Mentionam ca potivit raportului pe anul trecut realizat de Inspectoratul de Politie Judetean Iasi, in 2017 au fost facute aproape 3.000 de actiuni de amploare, circa 30.000 de controale directe si peste 100 de razii.

Slider
loading...