A fost votat bugetul local pentru acest an, in comuna Miroslovesti. In total, sunt circa 4.4 milioane de lei, mai putin cu circa 500 de mii de lei fata de 2017. S-a facut si economie in ultimii doi ani, astfel ca exista un excendent de circa 2 milioane de lei, bani care vor fi alocati, in special, pentru asigurarea investitiilor. Printre acestea se numara, dispensarul medical, extinderea retelei de gaze naturale, modernizarea unor drumuri sau a celor doua camine culturale.

 

Intalnire importanta ieri la Primaria din Miroslovesti. Convocati intr-o sedinta extraordinara, alesii locali au votat bugetul comunei pentru acest an. Potrivit documentelor, veniturile totale insumeaza circa 4.4 milioane de lei.

Exista si un execendent din ultimii doi ani, spun reprezentantii administratiei locale, de putin peste 2 milioane de lei. Este o suma importanta care se va cheltui, in principal, pe investitii. Pe lista de anul acesta se afla dispensarul medical, grupuri sanitare la Scoala Gimnaziala din Soci sau cofinantarea pentru  modernizarea a doua camine culturale

O prioritate pentru comuna este si extinderea retelei de gaze naturale in satele Verseni, Soci si Mitesti, pe o distanta de circa 5 km. Din bugetul local a fost repartizata suma de circa 440.000 de lei.

Pe acte, au fost trecuti bani si pentru modernizarea unor drumuri locale.

Administratia locala isi doreste ca in acest an sa acceseze si proiecte transfrontaliere si sa dezvolte o colaborare cu orasul Cimislia, din Republica Moldova.

Mentionam ca de-a lungul anului, mai pot fi facute rectificari la bugetul local, in functie de proiectele care vor fi accesate de primarie.

 

Slider