3.3 C
Paşcani
vineri, decembrie 9, 2022

Un nou proiect cu fonduri europene, la Liceul Mihai Busuioc Pașcani

Un proiect important cu fonduri europene a inceput la Liceul Mihai Busuioc din municipiul Pascani. Miercuri, 9 noiembrie, reprezentanții USLIP Iași și partenerii de la o Camera de Comerț și Meserii ” au vizitat scoala pascaneana, partenera in acest demers, ERASMUS+ KA210 VET – „Skills 4 future”.

Activitatea a constat în vizitarea atelierelor unde elevii liceului desfășoară orele de  practică și în care își dezvoltă abilitățile practice. Montajele și lucrările practice ale elevilor au fost admirate și apreciate de delegația franceză, în special roboții creați în cadrul Clubului de robotică, coafurile de ocazie realizate de elevii de la estetica și igiena corpului omenesc și produsele din lână împâslită realizate de elevii de la textile.

Proiectul „Skills 4 future” se adresează profesorilor și elevilor din 10 școli VET (învățământ profesional și tehnic), 5 instituții școlare din România și 5 instituții școlare din Franța și constă  în  desfășurarea de activități de formare pentru dezvoltarea competențelor digitale și antreprenoriale atât ale elevilor, cât și ale cadrelor didactice.

Alte articole

Adis1
Adis2
Adis3
Adis4
Adis5
previous arrow
next arrow