5 C
Paşcani
vineri, decembrie 1, 2023

Un nou director la Școala Gimnazială Specială Pașcani: Zinica Lungu, cu o experiență didactică de 37 de ani

Inceputul noului an scolar aduce o schimbare importanta la Scoala Speciala din municipiul Pascani. Mai exact, in conducerea institutiei. Noul director al unitatii este Zinica Lungu, dupa ce fostul director, Gabriela Nedelcu, a fost numita in echipa de conducere a Inspectoratului Scolar Judetean Iasi.

Cu o experiență didactică de 37 de ani, din care aproape 30 de ani lucrați în învățământul special și special integrat, pornesc la drum în acest an școlar cu o provocare nouă, aceea de a conduce colectivul Școlii Gimnaziale Speciale Pașcani! Perseverența, seriozitatea, abilitatea de a lucra în echipă, capacitatea organizatorică, implicarea și participarea la evenimentele școlii, mă recomandă pentru această funcție.
Intenționez continuarea proiectelor aflate în derulare precum și implementarea unora noi care vizează procesul de educare și integrare a elevilor noștri, promovarea școlii și activităților noastre, colaborarea cu celelate școli, cu organele administrației locale și organizații nonguvernamentale.
Mă bucur că fac parte din echipa ,,Specialilor,, formată din profesioniști, oameni bine pregătiți, dedicați, sufletiști cu un rol magic în educarea elevilor cu cerințe educative speciale.
Și in acest an școala îi primește pe elevii noștri cu brațele deschise, cu săli de clasă renovate și atractive.
Le doresc colegilor, elevilor și familiilor acestora un an școlar cu multă sănătate, răbdare și realizări frumoase!” precizeaza directoarea actuala, Zinica Lungu.

Alte articole