Slider

Doi tineri, unul din Pascani si unul din Targu-Frumos au fost arestati preventiv in cursul joi, 19 iulie, pentru trafic de droguri. Cel din municipiu, in varsta de 36 de ani a fost depistat in flagrant, in timp ce aducea in tara, cu autoturismul, 200 de grame de cocaina, ascunsa in locuri special amenajate, precizeaza oamenii legii.

In aceeasi zi, politistii de la Brigada de Combatere a Criminalitatii Organizate Iasi au depistat un tanar de 26 de ani din Targu Frumos care, desi nu avea permis, transporta cu masina substanțe cu efecte psihoactive, cel mai probabil în scop de comercializare.

Potrivit unui comunicat de presa trimis de Inspectoratul de Politie Judetean Iasi, simultan cu prinderea în flagrant a celor doi bărbaţi, au fost efectuate 7 percheziții domiciliare la adresele acestora, fiind ridicate diferite cantități de droguri, substanțe ce ar avea efecte psihoactive, bani susceptibili a proveni din traficul de droguri (lei, euro), un autoturism de lux, precum și diferite bunuri care ar fi servit la comiterea infracțiunilor.

În baza probatoriului administrat în cauze, procurorii D.I.I.C.O.T.- S.T. Iaşi au dispus reținerea celor doi, pentru 24 de ore. Ulterior, aceştia au fost prezentaţi judecătorilor Tribunalului Iași, care au dispus arestarea lor preventivă.

Cercetările continuă sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de introducere în țară și trafic cu droguri de mare risc ( cocaină) şi de risc şi efectuare de operațiuni, fără drept, cu substanțe susceptibile de a avea efecte psihoactive.

Poliţiştii B.C.C.O. Iaşi au beneficiat de sprijinul luptătorilor Serviciului pentru Acţiuni Speciale Iaşi şi al jandarmilor ieşeni.

Sursa FOTO BZI/ VIDEO BZI AICI

Slider