17.7 C
Paşcani
duminică, august 14, 2022

Taxele si impozitele pentru 2022 aprobate in câteva minute, fără comentarii

Legislativul pascanean a aprobat, in doar in câteva  minute si fără nici un comentariu, taxele si impozitele locale pentru anul 2022. Proiectul pus pe ordinea de zi in  ședința extraordinara din 27 aprilie a.c. nu a fost prezentat in plen, inițiatorul, primarul Marius Pintilie fiind  in concediu de odihna. 

Conform documentului, taxele si impozitele pentru anul viitor au crescut cu 2,6% prin actualizarea cu rata inflației pentru anul 2021. Edilul a anunțat intr-o conferință de presa ca  ca in vara acestui an ar urma o majorare semnificativă pentru susținerea unor investiții dar o astfel de decizie ar urma sa fie luată in urma unei consultări cu toți consilierii locali.

In aceeași ședința a fost aprobat un ajutor social pentru o eleva sportiva din Pașcani, la inițiativa viceprimarului precum si  Regulamentul de functioanre si Statul de funcții de la Spitalul de Urgență Pașcani.

De asemenea pe ordinea de zi  a fost si un proiect de revizuire a Actului Constitutiv si al Statutului asociației judetene ARSACIS, repartizarea unor locuințe sociale si ANL precum si o serie de modificări la proiectele tehnice si a indicatorilor tehnico-economici pentru construirea unei grădinițe noi in zona Deal, între sediul Parchetului si Școala “Iordache Cantacuzino”.

Menționăm ca la ședința au participat 15 din cei 19 consilieri locali. 

Urmărește știrile BitTV.Info și pe Google News

Alte articole

ApaVital, in sediul fostului operator de apa din Pașcani

Legislativul pascanean este convocat in ședința extraordinara, miercuri 17...

Copaci toaletați in vegetație, pentru a se vedea lămpile de iluminat

  Administratia locală din Pașcani continua acțiunile de toaletate a...

Încep licitațiile pentru primele parcări rezidentiale

  Administrația locală din Pașcani anunță ca va demara, din...
Adis1
Adis2
Adis3
Adis4
Adis5
previous arrow
next arrow