20.8 C
Paşcani
sâmbătă, august 20, 2022

Circulă autobuzele în prima zi de Paște

- Advertisement -

Vești bune pentru pășcănenii și cetățenii din suburbiile municipiului! Mijloacele de transport public vor circula și duminică, în prima zi de Paște. Pe 2 mai, se vor face șase curse, iar ultima va fi după-amiază, la ora 15:30, anunță directorul societății pășcănene de transport public, Leonard Ursu.

În schimb, în celelalte zile declarate libere, începând cu Vinerea Marea și până pe 3 mai, se va circula după un program special.

În ceea ce privește activitatea de salubrizare, în perioada 30 aprilie – 3 mai, se va efectua un program de întreținere a căilor publice, în intervalul orar 7-16. Și programul de măturat mecanizat va fi modificat, acesta urmând să fie  realizat doar în zilele de vineri, sâmbătă și luni.

Atât activitatea de salubrizare, cât și cea de transport public local, urmează să se defășoare în regim normal de lucru începând cu data de 4 mai.

De precizat este și faptul că acesta este primul an în care pășcănenii pot circula cu mijloacele de trasport în comun, chiar și în prima zi de Paște.

Graficul de circulație pentru zilele de sâmbătă și duminică:

Urmărește știrile BitTV.Info și pe Google News

Alte articole

Adis1
Adis2
Adis3
Adis4
Adis5
previous arrow
next arrow