More

  Taxe şi impozite online, la Scobinti

  Veste bune pentru localnicii din comuna Scobinti. În curând, cei peste 7.000 de locuitori îşi vor putea achita online taxele şi impozitele locale prin intermediul unui portal electronic. Consilierii locali au votat în ultima şedinţa un proiect de hotărâre în acest sens, urmând ca în perioada următoare, comuna să intre în Sistemul Naţional Electronic de plata online cu cardul bancar.

  În timp ce păşcănenii vor fi nevoiţi să stea la rând pentru a-şi plăti dările către bugetul local, în Scobinti, contribuabilii pot face acest lucru din spatele calculatorului. În ultima şedinţa de Consiliu Local, aleşii au votat un proiect de hotărâre în acest sens.

  Mai exact, comuna va intra în Sistemul Naţional Electronic de plata online cu cardul bancar sau mai simplu, se va regăsi pe site-ul Ghişeul.ro. Această aplicaţie va veni, în special, în ajutorul celor plecaţi în străinătate, care îşi vor putea achita taxele şi impozitele locale pe internet.

  Primarul comunei, Gheorghe Hritcu a precizat că după ce se vor parcurge toţi paşii necesari, pe site-ul primăriei vor fi postat instrucţiuni de folosinţă a acestui sistem.

  Totodată, pe site-ul Ghişeul.ro aveţi o secţiune cu întrebări frecvente unde se regăsesc răspunsuri utile.
  Menţionăm că în judeţul Iaşi, sunt înrolate în sistem doar trei comune, Ciorteşti, Miroslava şi Leţcani şi municipiul Iaşi.

  Ce părere ai?

  Related Articles

  Prețurile pentru serviciile funerare ale morților de COVID-19 ar putea exploda! Lucrătorii din domeniu se tem să-i îmbrace pe decedați: „Va fi o nenorocire”

  Prețurile pentru serviciile funerare ale morților de COVID-19 ar putea exploda! Lucrătorii din domeniu se tem să-i îmbrace pe decedați: „Va fi o nenorocire”. //

  Din 13 aprilie se deschide un nou flux de vaccinare la Pașcani. Situația în ultimele 24 de ore în Iași

  Începând cu data de 13 aprilie vor fi deschise fluxuri suplimentare în centre existente: 4 în Mun. Iași, 1 în Pașcani, 1 în Podu Iloaiei. //

  Când am putea renunța la purtarea măștii în spațiile publice. Anunțul prim-ministrului Cîțu

  Prim-ministrul Florin Cîțu a anunțat vineri că românii ar putea renunța la purtarea măștii în spații publice în momentul în care se atinge pragul de 10 milioane de persoane imunizate. //

  INFOBIT - STIRILE ZILEI

  PULSUL ZILEI

  Nu esti conectat la internet